Kasım sonunu işaret etmiştik...Çok önceleri tünelin ucundaki ışığa işaret etmiştim ve hala tünelin içine sıkıştık kaldık,sanırım yakında herşey belli olur![]()
Kasım sonunu işaret etmiştik...Çok önceleri tünelin ucundaki ışığa işaret etmiştim ve hala tünelin içine sıkıştık kaldık,sanırım yakında herşey belli olur![]()
Zavallılar emir kulu
Omurgalı olupda bu iktidarda istifa eden varmı?
Battık.
10 yıllar acısını çekeceğiz.
Neymiş dolara karışmıyorlarmış.
İthalat azalsın üretim burada yapılsınmış.
İyi o zaman 110 milyar doları niye harcadın?
Altını niye sattın?
TÜRKİYE'de yapılan alt yapı yada yap işletleri niye dolarla yaptın?
Gelecek daha da fakir bir TÜRKİYE ye gebe
Bir yaprak üstleri çıplak papau yeni gine bile bizle maytap geçiyor yahu.
Bulgar ve gürcülere de madara olduk.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
CNN : Joe Biden ABD’nin başkanlık seçimini kazandı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Piknik mi [emoji848][emoji848]SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Associated Press : ABD başkanlık secimini Joe Biden kazandı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Gece yarısı, 1.Kararname ile İnsanların ve Ülkenin kaderini değiştiren Kudretli Başkanımız,Dövizin- Faizin yönünü değiştiremiyor..Ne acaip..!!..
Bence; Merkez Bankası'ni ,Borsa başkanlığına bağlasınlar..Nasıl olsa küçük bir hareketde hisse senetlerine devre kesici ve brüt takoz ve tek fiyat uygulaması yapıyorlar, Aynı uygulamayı Dövize faize de yaparlar,olur biter...!!...;-)))
Yer İmleri