İ.İ.T.İ.A mezunu kıymetli dünya ve asrın lideri büyüğümüzün one minute gibi akıcı ingilizcesiyle kafa tuttuğu israile bende teessüflerimi bildiriyorum.
İ.İ.T.İ.A mezunu kıymetli dünya ve asrın lideri büyüğümüzün one minute gibi akıcı ingilizcesiyle kafa tuttuğu israile bende teessüflerimi bildiriyorum.
Savaş gittikçe şiddetleniyorsa altın petrol niye yatay
SavunmaTR
@SavunmaTR
·
1 sa
“Rejim çöküyor. İran halkının ayaklanması gerekiyor. Rejim çöktükten sonra 100 gün içerisinde bir hükümet kurabilirizâ€
Son İran Şahı Rıza Şah Pehlevi’nin ABD’de yaşayan oğlu Veliaht Prens Rıza Pehlevi:
“İslam Cumhuriyeti sonuna ulaştı ve düşüyor. Hamaney korkmuş bir fare gibi yeraltına saklandı ve durumun kontrolünü kaybetti. Başlayan şey geri döndürülemez. Gelecek parlak ve birlikte tarihin bu keskin dönüşünü atlatacağız.
Bu zor günlerde, kalbim, zarar görmüş ve Hamaney'in savaş çığırtkanlığı ve sanrılarının kurbanı olmuş tüm savunmasız vatandaşlarla birlikte. Yıllardır vatanımızın savaş ateşine yakalanmasını önlemek için çalıştım.
İslam Cumhuriyeti’nin sonu, İran milletiyle 46 yıllık savaşının sonudur.
Rejimin baskı aygıtı çöküyor. Bu kabusu sonsuza dek sona erdirmek için tek gereken halk ayaklanması.
Şimdi ayağa kalkma zamanı; İran'ı geri alma zamanı. Hepimiz bir araya gelelim, Bender Abbas'tan Bender Anzali'ye, Şiraz'dan İsfahan'a, Tebriz'den Zahidan'a, Meşhed'den Ahvaz'a, Şehrekord'dan Kermanşah'a; bu rejime son verelim.
İslam Cumhuriyeti'nin çöküşünden sonra gelecek konusunda endişelenmeyelim. İran iç savaş ve istikrarsızlıktan muzdarip olmayacak. İran'ın geleceği ve refahı için bir planımız var. Çöküşten sonraki ilk yüz güne, geçiş dönemine ve İran halkı için ve İran halkı tarafından ulusal ve demokratik bir hükümetin kurulmasına hazırız.
Orduya, kolluk kuvvetlerine, güvenlik güçlerine ve hükümet güçlerine hitap ediyorum, birçoğu bu günlerde bana mesaj gönderiyor: "Çöküşü başlamış ve kesin olan bir rejimi korumak için İran ulusunun önünde durmayın. Çürümüş rejim için kendinizi feda etmeyin. Milletin yanında durarak canınızı kurtarın. İslam Cumhuriyeti'nden geçişte tarihi bir rol oynayın; ve İran'ın geleceğini inşa etmeye katılın."
Önümüzde özgür ve müreffeh bir İran var. Umarım yakında sizinle olurum.â€
yukarda bugun yorumlamıştım ABD biri ben burdayım demeye başlamış birileri![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ali Cevahir
@38divan
·
2s
âš¡ï¸ IRGC Uzay Kuvvetleri Komutanı Hajizadeh, iehatetinden önce:
"Bir Hurremşehr füzesi fırlattığımızda, ulaştığında 80 hedefi vurur. Eğer 100 füze fırlatırsak, 80.000 füze düşman topraklarında olacaktır."
Bu füze henüz görücüye çıkmadı.
Nükleer başlık takılırsa muazzam http://olur.Final'e bekletiliyor
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yer İmleri