SON DAKİKA: USS Ford uçak gemisi grubu önümüzdeki hafta Avrupa'ya konuşlanacak ve üçüncü ABD uçak gemisi İsrail-İran çatışmasının yakınına yerleştirilecek.
Kaynak: CNN
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
SON DAKİKA: USS Ford uçak gemisi grubu önümüzdeki hafta Avrupa'ya konuşlanacak ve üçüncü ABD uçak gemisi İsrail-İran çatışmasının yakınına yerleştirilecek.
Kaynak: CNN
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Gecen ay DERLUKS alan 1.5 milyonluk
Bugun 294.000 TL
Borsada uzun vadeli dusunmeli..
Evet 10 yil falan gayet normal bir hedef!!
SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
🚨 #BREAKING : En az ÜÇ İran askeri uçağı İran'dan ayrıldı ve ABD-İran nükleer görüşmelerine arabuluculuk yapan ülke olan Umman'a indi.
Anlaşma tekrar masaya gelebilir mi.???
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
dohol kısada çok iyi gözükmüyor. ama finansalları şirketin gidişatı falan fena değil. piyasa zaten testereye devam demiş.
dikkate değer.
audentes Fortuna iuvat
https://www.fullhdfilmizlesene.so/fi...ma-sanati-fh1/
her borsacının izlemesi gereken bir film.
gerçi burası viop-borsa forumu olmaktan da çıktı. neyse.
audentes Fortuna iuvat
Kusura bakma işlem yoğunluğundan geç farkettim, EREGL yi ben çok erken kaptırdım, sürekli SAT\AL yapmaya çalıştım, güzelde becerdim ama sonunda kaptırdım, öyle arkasından bakıyorum! Haberle beraber GAP lı açılış ve malı yedirme beklerken yatay açılış ve mal toplama gerçekleşti! Umarım kazanmışsındır
Selamlar.. Saygılar..
Hayat hoş gerisi boş
Yer İmleri