289 yeni vaka
9 yeni olu
Toplam 1236 vaka 30 olu
289 yeni vaka
9 yeni olu
Toplam 1236 vaka 30 olu
@drfahrettinkoca
·
58sn
BUGÜNE KADAR toplam 20.345 test yapıldı, 1.256 tanı kondu, hepsi yaşlı 30 hastamızı kaybettik. Hastalık ülkemizde yokken, “yok†dedik. Şimdi gün gün durumu açıklıyoruz. Şeffaflığımızla sizi tedbire de davet ediyoruz. Tedbirli olalım. Bu ülke, bu tehdide yenik düşmeyecek.
Bear_Bull
@BearBull26
La ilahe illallah demek bazen zor geliyor bana( Subhanallah bana iyi geliyor). Tek bir ilah olmak zorunda, onun dışında bir şey olup olmadığını bilemem varsa da ahmakdır. Öte yandan hayatın akışı Allah'a isyan eden birilerinin varlığına işaret ediyor. Er geç iddialarından vaz geçerler diye tahmin ediyorum.
Holywood bağnaz değil ve kainat nasıl işliyor daha rahat eleştiriyor. İyi - kötü veya hakikat - batıl mücadelesi hep filmlerde var, o arada güzel-çirkin, eski- yeni, heyecanlı - sakin, duygusal- akıllı çekişmeleri de oluyor.
Tanrı demek öncelikle zerafet demek ve vaadinden vaz geçmemesi demek, isyancıları bir darbede indirmemesi ve mühlet vermiş olması nedeni ile işlerin uzamış olması ve ilginç bir hayatın ortaya çıkması da normal.
Dün film linki vermiştim bir kaç kişi izlemiş muhtemelen, iki kere izlenirse ince dialoglar vardı.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yuvarlak içine aldığım yer sit alanı bildiğin balta girmemiş ormandı. Ormanın girişinde güvenlik vardı içeri asla giremezdin. Yeni havaalanı inşaatıyla birlikte ağaçları kökten kestiler. İstanbul harita yazın önceki yıların görüntüleri var. Aşağısı terkos gölü sol taraftaki plaj. Bu plaja giriş yok. Plaj efsane güzel. Bildiğiniz ağva gibi. Ağaçların kesildiği yer konum olarak uçakların inişini kalkışını görüyor. Geleceğin florya yeşilköyü. Bekliyorum bakalım o ağaçları neden kestiler yakında belli olur. Efsane güzel bi yer. Haa bide kanal istanbul olursa boğaz manzaralı olacak.
![]()
Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
Dediğim gibi vakalar azalacak ölümler yavaş yavaş artacak bu arada 21. Sıraya yerleştik ne kadar doğru tartışılır
Bakan 289 yeni vaka var diyor.
289 ü dünkü rakama eklersen 1236
Ama toplam sayı 1256 diyor
Hangisi doğru???
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yazdıklarım yatırım tavsiyesi değil şahsi görüşlerimdir...
twitter: @harputlu00023
bugun kac test yapılmıs... onun yerıne toplam test verılmıs
147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........
Yer İmleri