Sayfa 467/919 İlkİlk ... 367417457465466467468469477517567 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 3,729 - 3,736 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1.  Alıntı Originally Posted by lionnes Yazıyı Oku
    TÜİK Mart enflasyon verileri:

TÜFE yıllık %61,14
    TÜFE aylık %5,46

ÜFE yıllık %114,97
    ÜFE aylık %9,19

resmi olan enfalsyon bile uçmuş yüzde 61!!! ...

ÜFE yıllık %114,97

hissedilen enflasyon çok daha fazla

ülkede enflasyonu tek düşen kalem herhalde bu soktuğun kağıdında yaşanmış ..

ülkede enflasyon yüzde 61 arttıyor, bu soktuğmun kağıdı nın enflasyonu yüzde 60 düşüyor
    TÜİK yıllık enflasyonu yüzde 61,14 ENAG ise yüzde 142,63 olarak açıkladı

Enflasyon Araştırma Grubu da(ENAG) ENAGrup tüketici fiyat endeksi mart ayında %11,93 arttığını yıllık enflasyonun ise %142,63 olarak gerçekleştiğini duyurdu.

https://tr.euronews.com/2022/04/04/t...olarak-ac-klad

2. Zafer Partisi olarak biz Mansur Yavaşı göreve çağırıyoruz. Bu bir adaylık değil, bu bir milli mesele.

https://twitter.com/bpthaber/status/1511605367083515905

bist endeski 3 ay önceki tl bazlı zirvesini kırmak üzere..

15 senedir Dolar bazlı 5 kat aşağıda olan Endekse seçim fiyatlaması bu günden itibaren başladı bana göre .. ( 3 ay önce endekste yaşanan ralli, 1300 leden 2400lere gitmesi enflasyon rallisi idi ve bu hisse yine o süreçte yerinde saymıştı)

bu soktğumn hırsız hissesi ise tam bir hırsızlık düzeni var ... yazık!!
    Son düzenleme : lionnes; 06-04-2022 saat: 11:35.

3. hektas yine uçuyor..

bir gün hektas bir gün sasa uçuyor ... yükselişlere doyamadılar bu 2 hisse son 5 senedir..

burdaki hırsız da çalmaya çırpmaya devam ediyor..

soktğumn hırsız hissesi
    Son düzenleme : lionnes; 06-04-2022 saat: 18:16.

4. Sn lionnes nacizane o gidiyor bu uçuyor diyip Krontu kötülemeniz yanlış algilanabilir kenardan izlemekte fayda var sağlıcakla kalın...

5.  Alıntı Originally Posted by bidbas Yazıyı Oku
    Sn lionnes nacizane o gidiyor bu uçuyor diyip Krontu kötülemeniz yanlış algilanabilir kenardan izlemekte fayda var sağlıcakla kalın...
    enflasyon malum herşeyin fiyatları son birbuçuk senede 2-3 kat artmış.. hatta bazı gıda, elektronik, araba vs fiyatlarında artış 4-5 kat artış olmuş olmuş..

endeks bile enflasyon rallisi yapmış bu süreçte bu hisse yerinde saymış ..

bu hisse son birbuçuk senede dolar bazlı 4 kat düşmüş..

"gerçekleri" kim nasıl algılıyorsa algılasın ... ortada bir "gerçek" var.
    Son düzenleme : lionnes; 07-04-2022 saat: 15:27.

6. Beş yılı doldurduğum KRONT da bu gün itibariyle ile ortaklığımı sonlandırdım. Son bilançodan sonra parça parça çıkmaya başlamıştım. Para kazandık Allah bereket versin. Ama beklentim çok büyük idi. Olmadı sağlık olsun. Kalanlara bereketli kazançlar diliyorum. Güzel günlerde geçirdik stresli günlerde oldu. 7 TL den mal aldık 62 den hisse sattığım da oldu. Ama 50 li fiyatlardan aşağıya salması hiç hoş olmamışdı. Neyse bütün dostlara iyi günler dilerim.

ALFA10TB cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by hayrii Yazıyı Oku
    Beş yılı doldurduğum KRONT da bu gün itibariyle ile ortaklığımı sonlandırdım. Son bilançodan sonra parça parça çıkmaya başlamıştım. Para kazandık Allah bereket versin. Ama beklentim çok büyük idi. Olmadı sağlık olsun. Kalanlara bereketli kazançlar diliyorum. Güzel günlerde geçirdik stresli günlerde oldu. 7 TL den mal aldık 62 den hisse sattığım da oldu. Ama 50 li fiyatlardan aşağıya salması hiç hoş olmamışdı. Neyse bütün dostlara iyi günler dilerim.

ALFA10TB cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hayirlisi olsun sayin Hayrii. BIST'te an itibariyle dolar bazli cook ucuz kalmis cok fazla hisse var. Insallah yine kazancli tercihlerde bulunursunuz. YTD

8. Hayırlı olsun...

Sayfa 467/919 İlkİlk ... 367417457465466467468469477517567 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •