Sayfa 467/1002 İlkİlk ... 367417457465466467468469477517567967 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 3,729 - 3,736 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

Altın ve gümüş yamulmuş. Acaba az fon alma zamanı mı geldi? Fikri olan var mı?
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

2.  Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    Altın ve gümüş yamulmuş. Acaba az fon alma zamanı mı geldi? Fikri olan var mı?
    Bizim gbc iyice düşmüştür o zaman, direk gram altın veya altın fonu alsaydık daha iyiydi, buradan biraz daha almalı mı yoksa düşüş devam eder mi kestirmek zor.

3. halil Reçber ilk olarak 20 temmuzda altın uyarılarına başlamıştı. bu sabah ta twitter'da buna vurgu yapıyor ve zamanında uyardığını belirtiyor.

4.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Bizim gbc iyice düşmüştür o zaman, direk gram altın veya altın fonu alsaydık daha iyiydi, buradan biraz daha almalı mı yoksa düşüş devam eder mi kestirmek zor.
    geçen hafta ekotürkte Selçuk hocanın analizlerini dinlemiştim. 1750 altında 1680'lere doğru riskin gündeme gelebileceğini ve oralara yaklaştıkça orta vadeli güzel alım fırsatları oluşacağını söylüyordu. şu durumda yeni alım için ya 1750'nin üzerine tekrar çıkılması, ya da 1700 altına sarkmalarda alım yapılması, iz süren trentlere göre hareket sıtratejisine göre daha mantıklı gibi duruyor. hemen bu gün aceleyle alındığında 1700 altına sarkarsa ikinci bir üzüntü sözkonusu olabilir. asla ytd

Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    geçen hafta ekotürkte Selçuk hocanın analizlerini dinlemiştim. 1750 altında 1680'lere doğru riskin gündeme gelebileceğini ve oralara yaklaştıkça orta vadeli güzel alım fırsatları oluşacağını söylüyordu. şu durumda yeni alım için ya 1750'nin üzerine tekrar çıkılması, ya da 1700 altına sarkmalarda alım yapılması, iz süren trentlere göre hareket sıtratejisine göre daha mantıklı gibi duruyor. hemen bu gün aceleyle alındığında 1700 altına sarkarsa ikinci bir üzüntü sözkonusu olabilir. asla ytd
    Dostum çok sağ ol.

6. bist100 0,21, tkf -0,03, tcd -0,27, nnf -0,22, mac 0,04, oph 0,28. fonlarımızın hali iç açıcı değil. bakalım relatif getiriyi her şeyin üstünde tutan hellistheothers hoca bu duruma ne kadar dayanabilecek.

7. bana serzeniyorsunuz ama, geçen hafta burada dolar endeksli fonlara girmenin zamanı geldi mi diye size ben danıştım. olur mu öyle zirvede fonlar kabilinden cevap geldi. görüyorum ki kendi aklıma uysam şu anda kardaydım. anca hava civa konuşuyorsunuz.

Alıntı Originally Posted by ogretmen Yazıyı Oku
    bana serzeniyorsunuz ama, geçen hafta burada dolar endeksli fonlara girmenin zamanı geldi mi diye size ben danıştım. olur mu öyle zirvede fonlar kabilinden cevap geldi. görüyorum ki kendi aklıma uysam şu anda kardaydım. anca hava civa konuşuyorsunuz.
    Dostum hem milletin tümden batmasını istiyorsun, hem de ben sizden daha iyiyim diyorsun.
    Öyleyse yazmana çok gerek yok.
    Seni okumaya hevesli değiliz.

Sayfa 467/1002 İlkİlk ... 367417457465466467468469477517567967 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •