Altın ve gümüş yamulmuş. Acaba az fon alma zamanı mı geldi? Fikri olan var mı?
Altın ve gümüş yamulmuş. Acaba az fon alma zamanı mı geldi? Fikri olan var mı?
Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.
halil Reçber ilk olarak 20 temmuzda altın uyarılarına başlamıştı. bu sabah ta twitter'da buna vurgu yapıyor ve zamanında uyardığını belirtiyor.
geçen hafta ekotürkte Selçuk hocanın analizlerini dinlemiştim. 1750 altında 1680'lere doğru riskin gündeme gelebileceğini ve oralara yaklaştıkça orta vadeli güzel alım fırsatları oluşacağını söylüyordu. şu durumda yeni alım için ya 1750'nin üzerine tekrar çıkılması, ya da 1700 altına sarkmalarda alım yapılması, iz süren trentlere göre hareket sıtratejisine göre daha mantıklı gibi duruyor. hemen bu gün aceleyle alındığında 1700 altına sarkarsa ikinci bir üzüntü sözkonusu olabilir. asla ytd
bist100 0,21, tkf -0,03, tcd -0,27, nnf -0,22, mac 0,04, oph 0,28. fonlarımızın hali iç açıcı değil. bakalım relatif getiriyi her şeyin üstünde tutan hellistheothers hoca bu duruma ne kadar dayanabilecek.
bana serzeniyorsunuz ama, geçen hafta burada dolar endeksli fonlara girmenin zamanı geldi mi diye size ben danıştım. olur mu öyle zirvede fonlar kabilinden cevap geldi. görüyorum ki kendi aklıma uysam şu anda kardaydım. anca hava civa konuşuyorsunuz.
Yer İmleri