Yarın güzel bi yükseliş bekliyorum son haber nedeniyle trumpet şaşırtmaya devam esiyor
Yarın güzel bi yükseliş bekliyorum son haber nedeniyle trumpet şaşırtmaya devam esiyor
bu panjiva falan gönderilere bakıp ciro tahmini yapıyormusunuz? toplam hasılatın 2/3 ü abd kıtasına sizin bu hesaba göre medyan 32 mil dolar tl bazlı kur dönem ort,37 alsak 1,2 milyar tl yapar,,,not aldım bunu,bilanço geldiğinde gerçek ortaya çıkar bakalım sizin bu panjiva vs verileri ne kadar sağlıklı
son çeyrek yani 2024/4 te abd ye 25 mil dolar ihracat yapılmış(bakınız bilanço dip not 26)
Borsanin yuz karasi yine kendini ispat ediyor
Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Sayın Hopefeded artı eksi işareti standart sapmalar için kullanılır. Siz artı eksi %20 civarı diye yazmışsınız, bu artı % 20 de olabilir eksi %20 de olabilir anlamına geliyor, çok sağlıklı bir anlatım olmamış. Eğer kastettiğiniz % 20 ilk artış ise “ gönderi artışı % 20 civarı olur “ yazmanız yeterli. YTD
Taban olmazsan ********sin
Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Yer İmleri