Sayfa 467/871 İlkİlk ... 367417457465466467468469477517567 ... SonSon
Arama sonucu : 6961 madde; 3,729 - 3,736 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1. Bu keko denilen vatandaş a nasıl itibar ediyorsunuz buna burda yorum yapma hakkı nasıl veriyorsunuz benim sürekli vazgecemediğim 6 hissemden biri şöyle böyle diyor banvit şöyle gidecek böyle gidecek diyor sbh ında stop oldum diyor banvit şöyle güçlü şirlet böyle şirket mayıs ağustoz gibi 40-50 görecek eminim diyor sende banvit var mu yok hayır bende bamvit yok almadım diyor
    Kardeşim kafan mu güzel bizimle dalga mı geçiyorsum hem elinde yok hem banvit de sürekli yazıyorsun bide araya gereli soktun sen hastamısın kardeşim yokksa yazma elinde hissesi olmayan bi adamın sözüne be kdr itibar edilir
    Bi yürü git be

2. Herseyi bosverin
    Bir yabanci ilgisini ceksin fiyatin nereye gelecegi belli olur

3.  Alıntı Originally Posted by Meta06 Yazıyı Oku
    Herseyi bosverin
    Bir yabanci ilgisini ceksin fiyatin nereye gelecegi belli olur
    Ona cok gerek Yok eger işyatırım satmaya bırakıp alıma geçerse 30 U yılsonuna kadar görür en top hedefim 43-44 tl arası

4. geçen yılın son çeyreği ve önceki yılların son çeyreği genelikle en zayıf olduğu çeyrek idi...geçen aylarda marketlerdeki banvit ürünlerinin kampanyalar ile kg ı 5,5 tl ye kadar düşmüş olması karı azaltmıştır ama piyasa hakimiyetini de artırmıştır..şu anda piyasayı belirleyen banvittir...

daha henüz bilançoyu görmüş değilim bakıp daha sonra fikirlerimi tekrardan burada paylaşırım...banvit asıl bu yıl iyi bir performans sergileyecektir....ciroyu çok merak ediyorum...sanırım kar marjı %6 civarı olmuş...tıpkı birinci çeyrek gibi davranmış...ihracatı da merak ediyorum...artık hayırlısı olsun dostlar...

bu gün seans açılışında bilançoyu olumsuz görecek bazı ky ların satışı olabilir ama bana göre zaten hisse diplerinde olduğu için banvitin toparlanmasını hatta artıya geçmesini bekliyorum..

yıllıkta 254 milyon kar yapan bir şirketin fk sı 10 olacak şekilde bir hesap yaptığımızda olması gereken fiyat 25 tl dir...fk 8 olacak şekilde bir hesap yaptığımızda da 20 tl dir...brf şirketi bir yılda banviti 100 milyon zarardan 254 milyon kara çıkarmış...bu yılda bu büyüme devam edecektir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. Deniz Yatırım

Banvit’in 4Ç17 net karı yıllık bazda %105 artış gösterdi

Şirket 4Ç17’de 36 mln TL net kar açıkladı. Bu yıllık bazda %105 artışa gelirken, çeyreksel olarak sezonsallıktan dolayı %67 düşüş gösterdi. Yıl içerisinde geçtiğimiz yılın aynı çeyreklerine göre operasyonel kar marjlarındaki iyileşme trendi 4Ç17’de de FAVÖK marjındaki 1 puanlık artış ile devam etti. Bu sayede cirosu %27 artan Banvit’in FAVÖK’ü 4Ç16’ya göre %35 yükselerek 98 mln TL’ye ulaştı. 2017 sonuçlarına göre 4.5 FD/FAVÖK ve 7.5 F/K hesapladığımız Banvit’in çarpanlarının makul seviyelerde olduğunu söyleyebiliriz. Sonuçların hisse üzerinde bir miktar olumlu etki yapmasını öngörüyoruz.
    Çalış, çalış ileri, çalışan kalmaz geri...

6.  Alıntı Originally Posted by Poyurazbey Yazıyı Oku
    Bu keko denilen vatandaş a nasıl itibar ediyorsunuz buna burda yorum yapma hakkı nasıl veriyorsunuz benim sürekli vazgecemediğim 6 hissemden biri şöyle böyle diyor banvit şöyle gidecek böyle gidecek diyor sbh ında stop oldum diyor banvit şöyle güçlü şirlet böyle şirket mayıs ağustoz gibi 40-50 görecek eminim diyor sende banvit var mu yok hayır bende bamvit yok almadım diyor
    Kardeşim kafan mu güzel bizimle dalga mı geçiyorsum hem elinde yok hem banvit de sürekli yazıyorsun bide araya gereli soktun sen hastamısın kardeşim yokksa yazma elinde hissesi olmayan bi adamın sözüne be kdr itibar edilir
    Bi yürü git be
    elimde hissem var dostum..dün arkadaşlar da takaslardan gördüler...3 500 adet 19,00 maliyet ile elimdedir...zaman zaman trade yaptığım doğrudur ama elimden gelinceye kadar tutmaya çalışıyorum...tradede başarı sağlanabiliyorsa bana göre sorun yoktur...ha çıkışlarda iyi trade edemedim ama alışlarımda her daim iyi yerden almayı başardım...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7. bütün aracı kurumlarda 7,5 fk oranını iyi görmüşler...agresif büyüyen bir şirketin en azından 10 fk değerinden işlem görmesi gerekiyor..aselsana bakın 25 -30 fk değerinden işlem görüyor...:)

8. He şimdi oldu gecen elimde yok felan dedin ama yoruma dewam ettin zaten tansiyon yüksek bu kapıtta ben sigara içiyorum ama sen içme olum deer gibi hayırlı olsun bakalım bu blanço bi işe yarayacakmı kv de ama umutlu değil gibi iş yatırım 18.8 e 10 ar 10 ar emir çakmış 300 lot baskı dewam sinir tawan epeyi bi sürünecez

Sayfa 467/871 İlkİlk ... 367417457465466467468469477517567 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •