Sayın Çiftçi Maraştan bir haber yokmu) arada bir neşe kat topiğe moral bulalım .
Sayın Çiftçi Maraştan bir haber yokmu) arada bir neşe kat topiğe moral bulalım .
Günaydın arkadaşlar............
Her gün en azından XU-100 le korelasyon böyle olmalı ki, yavaş yavaş fark kapansın....çok uzattılar işi....
...
Günaydın üstadım bugün endexten farklı gibi hareket var .
Günaydın Sn.Kafkaskartalı, çok gecikti aslında, endeksten pozitif yönlü ayrışması gerekiyor, bazen endeks gevşer, bu hisse kısmi yükselir, bazen de endeks yukarı yönlü 1 adım atarken bu hisse 2 adım yukarı atar...Bu olay 1-2 ayı da kapsayabilir....Zamana göre değişebiliyor...Sabır çok önemli...İnşallah ilk çeyrekte 2,3 milyarın üzerinde bir kar açıklar....
Peruklunun imkanı olsa, borsaya bilanço göndermeyecek...![]()
...
Sayın Loruhlano rica etsem zorlu enerjinin tüm aracı kurum dağılımını paylaşırmısınız.ilk beşini görebiliyorum tümünü görmek istiyorum.Mümkün ise tabi tşk eder Saygılar sunarım.
Yanılma olmasın, Ahmet Nazif efendi en az 25 Aracı Kuruluş üzerinden işlem yapıyor, buna BOFA da dahil...
NOT:Bofa, küçük Türk Yatırımcıya yasaktır, isterseniz gidip görüşün,kabul etmezler.... ama Büyük Türk yatırımcılara, spekülatörlere, Şirket patronlarına, CEO lara serbesttir, aylık yüksek işlem hacmini taahhüt edersiniz, sizi şak diye kabul ederler....hatta otomatik robottan işlem yapmak üzere özel dealer bile emrinize verirler..siz yeter ki adamlara paradan bahsedin...
Son düzenleme : loruhlano; 26-06-2024 saat: 12:39.
...
Yer İmleri