Atın bakalım 80 olacak 90 olacak diye. Görünüş şu çok uzun süre 70 i bile göstermeyecekler.
Atın bakalım 80 olacak 90 olacak diye. Görünüş şu çok uzun süre 70 i bile göstermeyecekler.
Ky ye malı çaktılar şimdi sıra 0.50 hatta 0.40 a yolculukta.
Şuraya gider buraya gider demek son derece yanlış olur ancak isteyen herkesin kolaylıkla ulaşabileceği takas rakamlarının gerçeği yansıttığını hiç sanmıyorum.ne görmemizi ne anlamamızı istiyorlar belli. hele hele karşımızdaki patron su katılmamış kurnaz ise.
sevgili dostlar herkese sabır uçacak kaçacak bir şey değil bu !!!
Bakın 0.90 a yol aldı ama tersten.
Napalim umudumuzu keselim mi yakalım mı gemileri...Elimize vermişler oynuyoruz....Sen olsan naparsin???Soruyorum sana.!!!!!Anlaşılan senin canın yanmamış konuşuyorsun Tabiki 20 kuruşa düşssun 10 kuruşa düşssun oralardan al değil mi ?????Sanki bu kağidı 1 ve ustu alan yok.!!!!! İnşallah bir ağzin yanar ne olduğunu görürsün!!!!!!
Beddua iki ucludur, bana girerse doner sanada girer ;) Benimde zararim var. Gecen aylarda O kadar gazladir ki tahtayi yok katarlilar yok satislar patlayacak diye hisseyi tavan yaptirip sonrada elimize verdiler. Simdi de surundurup oldurmuyorlar. Insallah cikarda milletin yuzu guler biraz. Beddua edeceksen kamil var galip var. Bunlara et fazlasiyla hakediyorlar. Senin benim gelecegimizi somurduler cunku. Iyi kazanclar...
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kardeş, ben 28 yıldır bu işi yaparım ve yorumlarım da doğru olanı yazarım tamamı senin 3 katın kadar da malım var. Lakin yok tern kaçıyor az kaldı gibi fuzuli kendini heba etme bu senedin daha çok ama çok zamanı var tamammı
F3111 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri