ARKADAŞLAR benim onayım olmadan takasbank nasıl hisse teslimatı yapar anlamış değilim .Duvar kağıdı yaparım veya koleksiyon olarak tutarım yani fiziki olarak alabilmeliydim.Bu nasıl bir adalet anlayışı nasıl bir şirket kayırma anlayışı.
ARKADAŞLAR benim onayım olmadan takasbank nasıl hisse teslimatı yapar anlamış değilim .Duvar kağıdı yaparım veya koleksiyon olarak tutarım yani fiziki olarak alabilmeliydim.Bu nasıl bir adalet anlayışı nasıl bir şirket kayırma anlayışı.
bende yazdım,şermin bacım baklayı çıkartmazsa pazartesi vericem,sn kurtuluş dogru söyluyor,en azından iaadelitahhütlü ğönderim yaparak hak kımız bki kalır..
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Bu iş sonunda mahkemeye gitmek zorunda. Herkes ayrı ayrı mahkemeye başvuracak sonra dosyalar birleşecek. Ya da birisi açacak diğerleri iştirak edecek. 2.sinde masraf çok az
SPK dan gelen cevabı dava dilekçesine eklenecek
Ayrıca Cumhuriyet savcılığına başvurulabilir mi araştırmak lazım. Çünkü mülkiyete el atma var
İzocam Degerleme Raporu na şirket sitesinden ulaşamıyorum ,kaldırmışlar. Geçmişte paylaşan varsa tekrar paylaşabilir mi
paylarının karar tarihine en yakın tarihteki gerçek değerlerinin†ödenecek olmasıdır. Ödenecek gerçek değerin hesabı bilirkişilerden rapor alınmasını gerektirir. Yargıtay 11. HD, 11.06.2015 tarih ve 2015/2255 E. 2015/8166 K.
Yer İmleri