Tükkan alırsan Köşe,hatun alırsan Ayşe,Soda alırsan Şişe,,Odun alırsan Meşe diye bir Türkü vardı...
Biz şimdi neyi almış olduk..??
🤔🤔😅😅😅
Tükkan alırsan Köşe,hatun alırsan Ayşe,Soda alırsan Şişe,,Odun alırsan Meşe diye bir Türkü vardı...
Biz şimdi neyi almış olduk..??
🤔🤔😅😅😅
Bekliyeceksin bence Kar_Adam. O sirketin gelecegi iyi. Tasiyacaksin. Fiyatlanmamis dolar var, fiyatlanmamis yatirimlar var. Zaman gerekiyor ona, olaylar yatistiktan, giden gittikten sonra ben orda iyi prim bekliyorum acikcasi.
Maalesef kisada sevindirmedi sizleri. Napacaksin.
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
[QUOTE=666;4554583]Bekliyeceksin bence Kar_Adam. O sirketin gelecegi iyi. Tasiyacaksin. Fiyatlanmamis dolar var, fiyatlanmamis yatirimlar var. Zaman gerekiyor ona, olaylar yatistiktan, giden gittikten sonra ben orda iyi prim bekliyorum acikcasi.[/QUOTE
Benzeri düşünceler bende de var ,Lakin sabır ,sermaye ve imkan yok.. İşin kötü yanı da bu..
Halkın bankası,Damat Berat dan , 10.bin TL borç istemeyi planlıyorum.. Bakalım verecek mi..??😅😅
Maalesef o durum kotu. Iste insanlarin ihtiyaci oluyor.
Yer İmleri