Dolar bazlı fonlar için uzun süredir ilk kez resmi kur artı 1.07%
Herkese iyi yıllar, bol kazançlar dilerim.
Umarım tüm arkadaşların hayalleri, isteklerinin gerçekleşeceği bir yıl olur.
Dolar bazlı fonlar için uzun süredir ilk kez resmi kur artı 1.07%
Herkese iyi yıllar, bol kazançlar dilerim.
Umarım tüm arkadaşların hayalleri, isteklerinin gerçekleşeceği bir yıl olur.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Arkadaşlar saat geçtiği için ppz alamıyorum KKH alsam bozdurmak istediğim zaman hangi saatlerde hesabıma geçer bilgisi olan var mı bu konuda
Kkh sanırım t+1 valör, şuan alım giresiniz pazartesi fiyatından salı hesabınıza geçer diye düşünüyorum. Satışta da tekrar saat durumuna göre t+1 valör olur.
Şuan için yapılabilecek, Çalıştığınız kurumun t+0 valörlü fonu varsa şans denenebilir. Ben ziraatle çalışıyorum, bu saatlerde Zpk alınabiliyor.
Herkese sağlıklı, mutlu bir yeni yıl diliyorum.
Umarım 20201 virüsün hızlıca hayatımızdan çıktığı, doların, faizin daha az konuşulduğu, "Biden aslında iyi adammış","yaptırım mı, müttefikiz biz ne yaptırı mı?" dediğimiz, yıllardır bir türlü bitmeyen reformların gerçekten hayata geçirildiği, hukukun, demokrasinin üstünlüğünün seçim meydanında slogan olarak kalmadığı, virüsün vurduğu ekonomiler içerisinde en hızlı toparlanan ülkelerden olduğumuz bir yıl olmasını diliyorum.
Öncelikle tüm arkadaşların yılbaşını kutluyorum.
7 aydır tüm yatırım stratejimi fonlar üzerinden gerçekleştirdim. Excele kayıt altına alarak tl ve dolar bazlı kazançları her ay kaydederek verimimi ölçmeye özen gösterdim.
7 aylık portföy performansım tl bazında %38,41 dolar bazında %29,34 olarak gerçekleşti.
7 ay boyunca aldığım fonlardan hiç satış yapmadım, günlük fiyat takibi yapmadım, haftada bir piyasaya göz attım o kadar.
Genel olarak portföy dağılımı %70 hisse senedi %30 borçlanma araçları şeklindeydi.
2021yılı için portföyümü öngörülerime göre tekrardan düzenlemeye karar vermiştim ve bugün itibari ile fon alış ve satış işlemlerimi de bitirerek portföyü oluşturdum.
Portföyün son hali %50 HSYF %30 GBC %10 Yabancı Borçlanma Araçları %10 Yurtiçi Borçlanma Araçları şeklinde. Aylık yatırımlarımı da %50 HSYF %50 GBC şeklinde gerçekleştireceğim.
Portföyde birçok arkadaşımızın aksine aynı ürüne yatırım yapan fazla sayıda fon bulundurmuyorum. Geçmiş performansı güzel olan, yatırımcı ile ilişkisini beğendiğim, güvendiğim fon olması yeterli benim için.
Uzun vadeli hedefim senelik dolar bazında %12'lik bir kazanç sağlayabilmek. 2020 yılı bir çok açıdan yıpratıcı olarak geçsede yatırımcılar için yüz güldüren bir sene olarak akıllara kazındığını düşünüyorum.
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın tefasa açık fonlardan işlem yapabilecek miyiz arkadaşlar?
Forma destek veren, bilgi paylaşımı yapan tüm arkadaşlara mutlu yıllar bol kazançlar.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri