Kendi kendine iyi hacim yapmış bugün.... Belki macera olsun diye 2.30-2.40 yapar ....
Kendi kendine iyi hacim yapmış bugün.... Belki macera olsun diye 2.30-2.40 yapar ....
SPK nın ilgili maddeleri gereğince yazılarım yatırım tavsiyesi niteliği taşıyamaz.
Hiç kimseye hiçbir şey öğretemem; yalnızca düşünmelerini sağlayabilirim.
Bedelli net değil ki belki o gün gelir kendisi vaz geçer. Spk onaylamaz felan filan. Yani bedelli havada olan bir şey. Bedelli oldu diye hisse uçacak değil genelde etkisi az olur böyle kağıtlarda daha negatif çünkü para nereye gidecek çok net değil. Adam sabıkalı.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.youtube.com/watch?v=K7VpgEzGAeU
Rahat olun beylerBu demeçler üstüne Spk'dan onay gelmemesi çok da muhtemel değil. Bence artık 2 altına gelir savını da bir kenara bırakın çünkü bedelli meselesi varken söylediğiniz komik. Ha bedelliden önce ben de bu fikri benimsiyordum. Ama artık farklı düşünüyorum..Üstelik şirketin borcu yok özsermayeyi yemiyor bu da dikkat çekici bir unsur..
Şimdi bu paranın gücü ile alakalı. 8.49 u görmüş bir hissede yukarıda zararlı çok illa ki hissede belirli zamanlarda hareket olacaktır ama bu öyle 1-2 ayda olmaz. Beklemeye gücü olan 6 ay 1 yıl bekler. Ama borcun vardır 1 ay sonra bekleyemezsin. Burada galip in insafına kalmış iş ama genelde kanı sonuna kadar emer yakaladığı zaman.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şimdi arkadaşlar şirket 45 M için bedelli istiyo ve bölünmeden önce bir lot bir TL yani şimdiki fiyatı 2 TL. KY yi hisseye çekmek için şimdiki fiyatını 3 lere getirmesi lazım ki 1 lot 1 TL için cazip olsun. Yoksa 1.80 düştü diyelim bölünmeden sonra 90 kuruş olur. O zaman KY niye 1 TL versin 90 kuruş olacak hisseye. Böyle bakınca hisseyi ikinin altına getirmek istemiyceklerdir. Yanlışım varsa duzeltirmisiniz.
Belki rüçhanlar tahtadan kalkacağa yakın orayı görebilir,çünkü bunun ismi Çaycı,Çoban,zamanında 5 tl olan hissesi kodese girince 1.13 olmuştu...bölündükten sonra neden olmasınki...yaptığınız hesap doğru bölünüş durumuna göre,işte sonrası insanı düşündürüyor...mesela en belirgin örneğini Cemasta gördük...bölünen hisse 1.50 oldu,sonra soluğu 0.50'de aldı,üstelik çatır,çatır üretim yapan yer...bakmayın şimdi 1.80 olduğuna kimleri batırmadılarki ışıklar gurubu,1.000.000 luk usaşı ne hale getirdiler aldıktan sonra,şu an 0.37 sürünüyor...neyse Çaycının işine belli olmaz belkide bedelliden sonra hisseyi uçurur...ytd.
Yer İmleri