Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Bu şeref yoksunu için eskilerin bir sözü vardır pislik pisligi kenefte (tuvalet deliğinin altında) bulur derlerdi ahanda bizdeki patron tahtacı
pustlarinin buluşup kaynastiklari yer dün ABD den haber gelince de yazdım beklentim yok diyecunku karekterleri yok zibidilerinendek yesilde olsa geri hafif gelse bunlar ekşi yaptirir o kadar da tanıdık rezilleri
kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline
Doğru tespit, ama birde kendisine sorsanız ne muhteşem adamdır kimbilir. Eeeee nede olsa Boğaziçi Bilgisayarı kazanmış ama bir Hocanın tutumu yüzünden Amerika’ya 2 senelik finans okumaya gitmiş, iki Türkçe kelimenin arasında sikeylibility deyince Amerika’da okuduğunu ispatlayacak sözde. Ben görenlerin yalancısıyım, konuşmamak için dvr gibi geviş getiriyormuş. YTD
Saygısızlık algılanmasın syn Baygeorge.Yorum yapmayana kızıyorsunuzda sizin yorumlarda müthiş iddalı oluyor.Kağıda inanmışlık var hepmizde.Bununla beraber müthiş bıkmışlık,sinir,öfke.Böyle sakince yazıyor gibi duruyoruz.Ama bilsemki ceza almaycağım neler yazacağım.Ufacık bir habere bile acaba olumlu ne çıkar diye düşünmekten heba olduk.Kendi adıma maalesef beklemekten başka bir çarem kalmadı.Şubat 2024 17.200-Nisan 2025 9.000.Çok müthiş bir olay olmadıkça hisseler genelde 1.5 yıl sonrasına kadar tekrar tl bazlı eski zirveyi görüyor.Umarım en azından bunu yapar.Dolar bazlıda son 5 yıl öncesine döndük.
Bu arada alıntıladığım baygoerge yorumu 2024 mart ayına ait.Yeni algılanmasın
Üstadım size lafım yok. Kağıda patrona ekonomiye her şeye kafayı taktım . SAnal bir dünyada yaşıyorum gibi geliyor. Bir de 19200 TL de herkese buralar galiba zirve dedim 16000 altı göründüğünde ufak ufak alımlar yaptım 14 bin altında hadi canım dedim 12100 de kırılınca gözlerime inanasım gelmedi. 9000 Kırıldığında şaşkınlık değil çöküş yaşadım . Ama almaya da devam ettim. Benim kırgınlığım demeyeyim de şaşkınlığım hayatımda hiç bu şekilde baskı yapan bir patron görmedim. Artık kimse bana spek var demesin . Patronun haberi olmadan kağıda speklik yapacak olan biri nin canını almış olurdu. Artık bıraktım destek direnç trend Teknik yok , hatta finansal göstergelere bile inancım yok. Çünkü tahta bu kadar yüksek fiyat ile derinlik te kazanamıyor. Çok elit bir kesime hitap ediyor ve onların da karşısında sanki kumarhanedeyiz de kasa ya karşı BET sürüyoruz havası doğuyor. Resmen İğrendim. Benim her kademeye mermim vardır. 8200 - 8800 Arasına da getirsin bana uyar. Hep derim azdan az çoktan çok gider.
NoT : Ben bana kızanlara kötü yazanlara dahi kızmıyorum . Sitem diyelim...
Saygılar,
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
Baygeorge hala bu haldeyim. Hiç bir haber akışı da etki etmeyecektir şu aralar. Ne zaman toplarlar o zaman devam.. haftalık aylık vs hala al gelmedi. Günlük sıfırın altında hala güçsüz. 12000 ve 14000 zaten çok sağlam dirençler daha bırak oraları 9k larda sürünüyor. Hala bi cacık göremiyorum. Ayrıca bu kadar hissenin dillendirilmesi herkesin alması da olumlunun aksine olumsuz. Bence hala yeterince mal toplanmadı. Patron spek elele mübarek günlere diyelim inşallah.
Yer İmleri