Sayfa 469/964 İlkİlk ... 369419459467468469470471479519569 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 3,745 - 3,752 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by selamunaleykum Yazıyı Oku
    Zeynep tumer elbette yeni geldi yonetime , kardesinin kotu yonetiminden kaynaklanan sorunlari halletmeye calisiyor. Saygi duyuyoruz. Fakat daha oncede belirttim. Zeynep hanimda bilancolardan goruldugu uzere sirketten borc almis . Babasida , kardeside, eşide almis. Bu borclar 100 milyon tlye yaklasti belkide gecti faiziyle. Anca 15 milyon tl lik kismini odediler , kap haberlerinde okuduk. Lakin odediler mi ? Makbuz falan gormedik? Nasil odediler? Bilmiyoruz. O kadar hesaplar blokeliyken borclardan dolayi. Ama biz fesih davasini geri cektik. Kac ay oldu hala bi olumlu ciddi manada olumlu bi haber goremedik. Neymis? Personel alacaklari odenmis neymis vergiler odenmis neymis dogalgaz odenmis neymis elektrik odenmis vs vs. Ebe kardesim ebe kardesim ben hala anlayamadim. Sanki bunlari odemezse zaten calisanlar isi birakir, dogalgaz odemezse oteller nasil isinacak yemekler nasil pisecek? Ebe zeynep abla ebe zeynep abla sen bana areal bank borcu noldu onu acikls kapta. Sen bana guven varlik haciz koymus borcun var onu acikla , fidabank tan bahset. Yooooookkkk eger canlari is yapmak istemiyosa sunu bilsinler. Zeynepte kardeside coluk cocuk sahibi. Ben bu hissede yillardir surunuyorum. Oda anne...anlamasi lazim... ben cocugumun yuzune bakamiyorum. Ogretmenim 10 yillik birikimimi bu kagida yatirdim.... coluk cocugumun yuzune bakamiyorum. Arabami sattim. Esim le hergun kavga edip ayrilma noktasina geldim. Ben bu ketvansaray holdinge guvendim yatirim yaptim. Sucum bu. 7 guzelim oteli var dedim. Tekstil fabrikalari var dedim. Peki noldu? Gozaltina kadar dusurup, ocagimiza incir agaci diktiler. Tamam selim denen patronu gectim artik ama zeynep hanim mutlaka bu isi cozmeli. Zeynep haniminda bildigim kadar cocuklari var. Yahu maf ettiler beni. Oglum biz niye boyleyiz baba diyor? Herkesin iyi kotu bi arabasi evi var biz niye boyle yasiyoruz diyor. Zehir zikkim olsun ....baska bisey demiyorum..
    di.
    Halka açık şirket bankalardan yüksek faizle krediler çekmiş,
    Bütün patron sulakesşde halka açık şirketten borç para çekmişler..
    Ne Harika iş...

Sanırım bu patron sülalesinin kervn a olan borçlarının büyük miktarını katakulle işlerle sayılgan holdinge paslandı, Böyjece sayılgan Holding ten alacaklı duruma düştü,

Artık kimse patron sülalesine “bakın halka açık şirketten para çekmişsiniz, borcunuzu ödeyin” diyemeyecek, tüzel kişiliği olan Sayılgan Holding Kervn a karşı borç ödemesinde sorunlu tutulacak. son marifetlerinden biri, marşfetli işlere yenisini ekmişlerdi)

Bu inçe ayar marifetlerini yeteneklerini şirket problemlerini çözmekte kullansalardı şimdi şirket kanatlanmıştı

2. SPK önce nın hotellerin icraları üzerinden muvazaalı işler şirket dışına tespiti ve kurumları uyarması,

Sonra, Yönetimde olan zor kardeşi falanın şirketin çok varlığını şirket dışına taşımadı şşrkete zarar ettirmesi konusunda tespiti ve kurumlara suç duyurusunda bulunması,

Kardeşler arası bayrak devlet teslimini zorunlu hale getirdi, şirket yönetimine el konması endişesiyle...

Sonra forumlarda yancıları çıktı eski öcü yönetim yeni cici yönetim mevzusunu işlediler... yani şirket yönetimine müdahale olursa eski öcü sorumlu tutularak yönetime el konması engellenmeye çalışılanilirdi ve yatırımcılarda yeni clci yönetim taraftarı yapılmaya çalışıldı, amaca daha etkin ulaşmak için..
    Son düzenleme : 1prometheus; 11-01-2018 saat: 00:44.

3. Peki ZT kardeşim falan filan yönetimde diye, bu yönetimden dolayı zorunlu hisse geri alımından muhaf tutulmayı talep ediyor da,
    şirketi muvazaalı işlerle ve diğer marlfetli işlerle bu kadar şirketi zarara sıkan aynı yönetimin yaptığı hiç bir şeyden sorumlu olmuyor?

Mantık budur! Hukukta bu mantık kapsamında işlemelidir!

SPK nın tespitkeri ve suçduyurları incelenip şirket yönetimine bir an önce el konmalıdır.

Bu güne kadar niyeti ortada olan bir anlayıştan yatırımcıların birşey beklemesi komedi

O hlsseleri dirhem dirhem yatırımcıdan söküp almadan şirkette ciddi işler yapacaklarına kaç kişi inanıyor? Belki toplayarak blraz göstermelik çıkışlar yaparlar 0.60 ve 0.70 lere, yancılarına savlarını karşılık yeniden konuşma hakkı vermek için

4. Yerli ve milli Zeynep Tümer hanım efendi eğer burayı okuyorsaniz sen bakma bu ıyandım bittim diyen yatırımcılara onların eski gönderilerini oku bunların nasıl takiye algı yaptıklarını şıp diye anlarsın düne kadar sana laf soyletmeyen Zeynep hanım olmasa kod disiydik Zeynep olmasa selim kanımızı emecekti Zeynep olmasa halimiz nice olurdu diyen bu tipler şimdi anlaşmışlar top yekun sana sardiriya geçmişler senin de bunları yemedigini biliyorum ama olsun hatırlarım dedim zaten forumda bunlara pollyanacilik yapıp mavi boncuk dağıtan bir abileri var hemen bunların gazını alıyor sen genede sakin gaza gelme zeynepcigim herkes hak ettiği gibi yonetilirmis yönetimde olan tüm Sayılgan ailesine sevgilerimi saygılarımı iletir istikrarınizin sürmesini dilerim

5. LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by Ensantane Yazıyı Oku
    Türkiye'de kimse borsadan vurgun yapamaz kimse devletin kurumlarını takmamazlik yapamaz kimse cezalardan yakasını kurtaramaz Türkiye hukuk devletidir yolsuzluk hırsızlık yapanin ümüğünü sıkarlar spk gibi kurumlar varken kimse borsada manipülasyon yapamaz küçük yatırımcı mağdur olmaz yapanın yanına kar kalmaz varsa vurgun yapıp ceza almayan bir kişi varsa örnek gösterin burası Uganda muz cumhuriyeti mı kardeşim
    Sayin enstantane hayirdir hem nalina hem mihina vuruyorsunuz birkac ornek daha paylasayim istiyorsaniz

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

7.  Alıntı Originally Posted by Ensantane Yazıyı Oku
    Hic birisini yapmadim spk ya zaten çok suç duyurusu gidiyordur diye düşündüm cimer veya bimer hikaye işler onlarin formaliteden oldugunu düşünüyorum o iki kuruma günde binlerce hertürlü konuda şikayet gittiğinden ordaki memura kervan yazsan o memur bunum deve kervani oldugunu anlayacagindan şüphem yok borsada o kadar hisse batmis o dedigin kurumlar kimin yarasina merhem olmuş o kadar manipülasyon yapan patronlar simsarlar kimin yakasına yapisilirmis adamın biri panpa ayhan acik acik face de olsun twetter da olsun her gün hisse adi vere vere manipulasyon yapiyor ordada seni şikayet etcem yorumlari küfürler vs vs girla gidiyor adam kimseyi takmadan devam ediyor bunu devletin yetkileri gormuyor mu hic mi şikayet yok demem o ki o dedigin kurumlar formaliteden kurulmus vatandasin gazini almaya yönelik icraatlar
    2...

8.  Alıntı Originally Posted by Ensantane Yazıyı Oku
    Ne yalan söyleyeyim burdan bakinca bir tek seni kandirabilirim diye düşündüm elindeki lotlarda gözüm var onlari almadan olumlu bir yorum yapmayacağım ve hissenin yukselmemesi icin elimdem geleni yapcam karar senin ya lotlarini bana kaptirirsin Hissenin onu açılır ya kaptirmazsin böyle surunmeye devam
    3.... Bilmem anlatabildim mi???

Sayfa 469/964 İlkİlk ... 369419459467468469470471479519569 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •