Originally Posted by
venedik
Bu saatten sonra gelecek olan haberlere bakacağız. ESEM şuanki hali ile devam edemeyecek. Bu yüzden CENGO şirketi yaşatmak istiyorsa seve seve bir takım girişimler yapmak zorunda. Yapacağı girişimlerde şirketi yaşatmak için olacağından gelecek her haberin olumlu algılanması gerekir. Ayrıca iflas davasınıda takip edeceğiz. Her iflas davasından kurtuluş fiyatı yukarı taşıyor. Şayet iflas edecekse ( şuan zaten durum o ) hiç bir girişimde bulunmayıp SPK nın uyarısı ve kottan şutlanma hazin son olacak. Son olarak takaslar hiç bir değişiklik yok. Tek ekden kontrol ediliyor.
Üstad iflas ve şutlanma ihtimali gündeme gelirse bile bir şekilde uçurur hisseyi, toplamış olduklarını boşaltır diye düşünüyorum..en kötü dolaşımdaki kabaca 10 milyonun 7 milyonu bunda..birin üstüne bir atsın, sonra uyduruk da olsa bir haber gönderse ; atıyorum Akınal ile ortaklık görüşmelerine başlandı dese uçar gider..biz gedikliler ve MÖ de satmazsa hacimsiz tavana bağlarız..2010 yılının snlarıydı galiba, Dardanel Ülker ile satış görüşmelerine başladık dedi 3-4 kat yükseldi fiyat... Esemi 1 lira üzerine çıkarmak hiç de zor değil...150-200 binliralık alışı her gün tavana girilse çok rahat 1i gösterir ... kaldı ki uydurma bir iflas davası ile 7 tavan yaptık 6 ay önce..KY hemen atlar ... her zaman hayır ile yad ediyorum yıllar önce Eyestopper (aramızda mı hala bilmiyorum) tavan yaptıracam arkadaşlar dedi ve yanlış hatırlamıyorsam 3-4 gün üst üste tavan oldu.. hatta son tavanda bunu ben yapmadım demişti
KY meraklı ya yığdı tavana alışı, son tavanı yaptırdı..
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...
Yer İmleri