Sayfa 469/928 İlkİlk ... 369419459467468469470471479519569 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 3,745 - 3,752 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1. Ayrıca karı iç etmek için yaptıkları diğer bir oyunda yatırım gideri

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Hersene aşağı yukarı 200 milyon civarı yatırım gideri ve 400 milyon civarıda yönetim gideri bunlarda yetmezse kur farkı gideri dahada olmadı faiz gideri vs vs bunlarda her ayak var anlıcağınız

3. Bunlara ettiğim beddua bunları iflah etmez...şirket hakkında suç duyurusunda bulunsam bişey anlarmıyım acaba bu işin hukuki prosedürünü bilen yazarsa iyi olur ben şikayetçi olacağım...ytd

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by mamur Yazıyı Oku
    Bunlara ettiğim beddua bunları iflah etmez...şirket hakkında suç duyurusunda bulunsam bişey anlarmıyım acaba bu işin hukuki prosedürünü bilen yazarsa iyi olur ben şikayetçi olacağım...ytd

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ortak herkez biryerlere şikayet ediyorda kimi kime şikayet ediceksin sen beddua ediyosun ben gece gündüz kulaklarını çınlatıyorum ama günaha girmekten başka birşey olmuyor napalım burda bir düzen kurmuşlar onu anladım çarkı güzel döndürüyorlar düşünsene başarısız karayamaya bile ikramiye vererek gönderdiler

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Bu şirkette yapılan manipülasyon lar araştırılsa çok yönetici içerden çıkamaz yatırımcıyı alenen dolandıran diğer yönetici halen görevde

6.  Alıntı Originally Posted by ekrem55 Yazıyı Oku
    biz alıştık hersene bukadar zarar açıklıyor zaten malum yönetim giderleri şirketin ürettiği karı iç etmek için uyguladıkları sistem

iphone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben geçen senelere baktım bu kadar yüksek bir zarar yok,

yanlış hatırlamıyorsam önceki yönetimin eliyle inşaa ettiği ne varsa tasfiye ettiler en son okuduğum haber eski yönetimin sitem haberiydi gübrede yaptığımız her şeyi tasfiye ediyorlar minvalli sitem dolu bir haberdi

ondan sonra bir daha bakmamıştım az buçuk nasıl tiplerin başa geldiği anlaşılmıştı.

Hala devlet şeker fabrikası sattı diye yaygara kopuyor bu ülkede 100 yıl önceki kafayla bakıyorlar olaya

devlet iştiraki eşittir çiftlik başa kim gelirse gelsin değişmez satıp geçeceksin yabancıya ya da işbilir bir yerliye 6 ayda yani 2 çeyrekte toparlamazsa bende bir şey bilmiyorum en azından adamlar doğru düzgün yönetir
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

7. hala devlet şeker üretsin fabriklar satılmasın diyenler gübreden pay biçsin devlet eğitimden ve sağlıktan dahi elini ayağını çeksin maaşlardan sgk primi kesmesin ilaca hastaneye doktor hemşireye boşa para ayırmasın hastanele binalarını özele devretsin satsın o paralarla sağlık fonu oluştursun küresel piyasalarda işletsin vatnadaşınasağlık ödeneği altında her yıl ya da her ay para versin ya da vatnadaşın ismiyle bankalarda fonda briksin ihtiyaç oldukça özel hastane giderleri bu kişisel fondan karşılansın fon sayesinde herkes özel hastenaye rahat rahat gitmezse ve şimdikinden on bin kat daha iyi sağlık hizemti almazsa bende bir şey bilmiyorum şimdi sgk kesiyor hastane açıyor bakımı gideri yiyicisi hemşiresi eczacısı doktoru derken harcanan kaynak muazzam gelen hizmet kuş kadar adam akıllı ödediği de bir şey yok. hatta devlet eğitimden de elini ayağını çeksin onun yerine tüm öğretmenleri işten çıkarsın çünkü devlet eğitimi de beceremiyor öğretmene vereceği maaşları okullara fuzuli harcadığı boşa hiçbir işe yaramayan israf edilen paraları ihalerle birilerinin iç ettiği paralrı eğitim fonu altında okulları özeel sektöre devrderek te kaynak yaratsın fonda toplasın her aileye eğitim ödeneği adıyla destek çıksın kalitesine göre herkes istediği özel okula gitmezse ve şimdikinden onbin kat daha kaliteli bir eğitim almazsa bende bir şey bilmiyorum

bu sayede giderler azalacaktır verimlilik artacaktır aradaki yiyici bürokratik zihniyet te 3 ün 1 ini alacaktır

bunun partiyle hükümetle alakası yok kim gelirs gelsin değişmez biri biraz daha iyi biri biraz daha kötü olur ve en fazla en kötüsü olur ama kim gelirse gelsin hiçbiri en iyisi olmaz

liberal-evcilik oynamayı bırakıp gerçek anlamda liberal ekonomiye geçelim

hulasa içinde devletin olduğu işlerden hayır beklememek gerek devlet piyasadan elini ayağını çeksin denetleme ve kontrol vergi toplama görevini adam akıllı yapsın yeter başka bir şeye karışmasın şimdikinden binlerce kat daha iyi durumda oluruz ülkemizde devletin gelişmesine ne büyük engel gene devletin kendisi ve bürokrasi
    Son düzenleme : logologo; 17-08-2018 saat: 02:58.
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

8. Adama bak 3.00 kademesine 130 bin lot koymuş nerden aldın ordan satıyorsun.hiç inandırıcı değil.

Sayfa 469/928 İlkİlk ... 369419459467468469470471479519569 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •