Sayfa 469/718 İlkİlk ... 369419459467468469470471479519569 ... SonSon
Arama sonucu : 5743 madde; 3,745 - 3,752 arası.

Konu: IHYAY - İhlas Yayın Holding

1. Borsa tarihi ihlas grubu ile nice kepazelikler yazdı. Dinimiz İslamı menfaat ve çıkarlarına, ticaretlerine alet edip kullanan bu zihniyet ve onları koruyup kollayanlar ile de daha nicelerini yazacaklar gibi görünüyor.

İhaas ın halka arz gong törenine katılanların açıklamalarından satır başları;

Bist Genel Müdürü Korkmaz Ergun: "İhlas Haber Ajansı'nın katkıları bizim için çok değerli olacaktır"

İhlas Haber Ajansı Genel Müdürü Hamit Arvas: "11 kat talep gelmesi bize duyulan güvenin göstergesidir"

Tera Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Genel Müdürü Emir Münir Sarpyener: "İHA'nın borsaya gelmesi umut verici"

İhlas Haber Ajansı Genel Yayın Koordinatörü İrfan Altıkardeş: "Bir haber ajansının borsada işlem görmesi ekonomi açısından da önemli bir işarettir"

Bunları okuduğumda adamlar bizimle resmen dalga geçmiş diyorum kendi kendime.
    Dur bakalım zaman ne gösterecek elbet bir gün yine menfaat ve çıkarları için yıllarca Dinimizi kullanıp sömüren siyonistlerin küçük finosu fetöş ve avanelerinde olduğu gibi maskeler düşecek gerçek yüzler ortaya çıkacak. Sabırla İlahi adaletin tecellisini bekliyorum...

Yatırım tavsiyesi içermez...

2. Gelecek adına güvenden bahsediliyorsa vatandaşın güvensizliği endişesi dahada artmış olacaktır çünkü sözlerinin hiçbir ehemmiyeti değeri olmayan borsada işlem gören 6 ihlas şirketlerinin sahipleri ve yöneticileri bunlar bu güne kadar yaptıkları hileli şaibeli dolandırıcılıkları ortada yatırımcılarını hep söğüşlemişler hangi tutarlı düzgün hayırlı işleri yaptılarki içlerini boşaltıkları şirketlerinin hisse fiyatları ortada yerlerde sürünüyor insanın konuşurken atıp tutarken biraz yüzü kızarır utanır onlar konuşurken mağdur yatırımcı olarak ben utanıyorum yüzüm kızarıyor fakat onlar din tacirleri hala insanları kandırma peşindeler haya etmeden diğer kurumların açıklamalarını şahsen ben nazari dikkate bile almıyorum çünkü spk da dahil onlarda mücahit ören kadar kabahatlidir..Hatırlarsınız yakın zamanda borsa kotundan çıkarılmış egeli grup şirketleri vardı umarım o şirketlerin yatırımcılarının uğradığı akıbete uğramayız çünkü ihlas şirketleri İhaas hariç 5 şirket hisse fiyatları nominal değerin yarı fiyatında yani 0.55 krşlardan diğerleri biraz üstünde işlem görüyor bu durum çok güvenilir el emin olduklarını göstermiyor bilakis düşündürücü bir durum dilerim HAYR olur..Allah bunlar gibi soyguncu,vurguncu, hileli yoldan kul hakkı yiyenleri ıslah eylesin bizide kurtarsın..Amin..ytd..

3. böyle pi...varmı ya 1614 endeks bunlar düşüyor..

4. tam bir o.....b....c...yamug

5. Gazete ve haber ajansıdaki ihyay iştirak değeri 500 mio tl kasada nakit 42 mio dolar hissenin bugün piyasa değeri 324 mio tl....Üstelik tamamına sahip olduğu TGRT ve %45 iştiraki olduğu ih girişim sermayesi hariç....Sözün bittiği yerdeyiz tahta yapıcı 20-30 olan fiyatı sanal olarak 0 ,70 gösteriyor....Ne diyelim power of the money.....ytd

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    kasada 42 milyon usd mi var ? kasada toplam 158 milyon gözüküyor ben mi yanlış bakıyorum sn. ÜNİ
     Alıntı Originally Posted by ÜNİ Yazıyı Oku
    Gazete ve haber ajansıdaki ihyay iştirak değeri 500 mio tl kasada nakit 42 mio dolar hissenin bugün piyasa değeri 324 mio tl....Üstelik tamamına sahip olduğu TGRT ve %45 iştiraki olduğu ih girişim sermayesi hariç....Sözün bittiği yerdeyiz tahta yapıcı 20-30 olan fiyatı sanal olarak 0 ,70 gösteriyor....Ne diyelim power of the money.....ytd

7. Hz ömer demişki dağda koyunu kurt kapsa sorumlusu benim bunlar batık sirketlerle bedelli veriyor şirket halka arz ediyorlar milleti soyuyorlar akp de 20 yıldır göz yumuyor Hz ömer müslümandı bu akp liler ve miç(müco)ne olaki...?En iyisi bütün ihlas şirketlerinin kapatılması için imza toplamak.

8.  Alıntı Originally Posted by erah24erzincan Yazıyı Oku
    elimde yoksun çünkü seni 1.02 kırdıgında kademeli olarak satmıştım zararına .. ya aşagıda holding ile eşleceksin fiyat olarak yada holding seninle yukarıda eşleşecek halka arz hikayene artık inanmıyorum çünkü bisanı da arz edecektiniz yıllar önce sonra yalan oldu arz işi .... muhtemelen aşagı geleceksin 78 aşagısı 72 66 61 57 dolar bazlı yeni dibinde zaten buralar olacak 3 yıl vadeli taşınabilir
    evet şuan hangi aşamadayız 67 görmüşüz ... muhtemelen holding bunu geçer
    sabır herşeyin ilacıdır..... unutma dokundugun herşey bir gün ölecek ve hesap vereceksin ....

Sayfa 469/718 İlkİlk ... 369419459467468469470471479519569 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •