Sayfa 469/948 İlkİlk ... 369419459467468469470471479519569 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 3,745 - 3,752 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    SİLVER-CAN SORU/CEVAP KÖŞESİ

SORU:
    -Hedef başlangıç fiyatımız 3.00 lira dediniz, bu fiyata gelirse nasıl bir proğram uygulamayı düşünüyorsunuz abi?
    CEVAP:
    -3.00 liraya gelirse inşallah, temel analiz için sahaya inmeyi hedefliyorum.
    SORU:
    -Zaten sahada idiniz abi,
    CEVAP:
    -Etkili sahaya ineceğim inşallah, daha önceki ısınmaydı.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    herşey mümkün dostum...ama ilk etapta ben 2,70 ve üzerinden bir kapanışı öpüp başıma koyarım...
    Bu ara sabah hareketlerine aşina olduk, bakarsınız yarın sabahın işini bugün göreyim der . . . Bugün iştahlıyım . . . Umarım seansı tok kapatırız

3.  Alıntı Originally Posted by knox Yazıyı Oku
    Yanılıyor olabilirsiniz.Daha önceki kayıtları tutmadım ama toplam diye yazan rakkamlar hergün farklılık gösteriyor.Takası gerçekleşmemiş lotlar toplamda gözükmüyor olabilir.
    Toplam toplamdır sn knox eksiliyorsa var bit yeniği

4. Selam ortaklar. Merzifondaki arazi 40 dönüm mü 80 mi

5.  Alıntı Originally Posted by Silverman Yazıyı Oku
    Bu ara sabah hareketlerine aşina olduk, bakarsınız yarın sabahın işini bugün göreyim der . . . Bugün iştahlıyım . . . Umarım seansı tok kapatırız
    olabilir dostum...şu dirençlerimizi geçseydik süper olurdu...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. kront sayfasına baktım yaklaşık 10 dakikadır sayfaları tarıyorum benim ile ilgili bir şey bulamadım..doğrusu çok merak ettim...aylardır terk ettiğim topikte acaba benim hakımda neler söylenmiş...gidip cevap vermek isterdim ama ne denildiğini bilemiyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by inhibitor Yazıyı Oku
    Selam ortaklar. Merzifondaki arazi 40 dönüm mü 80 mi
    103.000 m2, yani 103 dönüm.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    kront sayfasına baktım yaklaşık 10 dakikadır sayfaları tarıyorum benim ile ilgili bir şey bulamadım..doğrusu çok merak ettim...aylardır terk ettiğim topikte acaba benim hakımda neler söylenmiş...gidip cevap vermek isterdim ama ne denildiğini bilemiyorum...
    Sayın keko yanlış hatırlamıyorsam sizinle bedelsiz döneminde goody de beraberdik, size iyi şeyler harici bir şey dememişlerdir. Bilgili bilinçli bir yatırımcısınız.

“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
    ''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

Sayfa 469/948 İlkİlk ... 369419459467468469470471479519569 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •