PKART Temel Analiz Puanı (10 üzerinden) =
Pkart : 5 (Beş)
PKART Temel Analiz Puanı (10 üzerinden) =
Pkart : 5 (Beş)
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Pkart 5 Puan Kazandıran Faktörler (10 üzerinden) =
1- Finansal yapısı çok sağlam. (+++)
2- Net borcu bulunmuyor. (-)
3- Döviz pozisyonu iyi durumda. (+)
4- Brüt kar marjında ve Favökte iyileşme var. (++)
5- Net Karlılıkta ciddi artış var. (+++)
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Pkart 5 Puan kaybettiren faktörler (10 üzerinden) =
1- Ciroda Coşku göremedim. Tabloyıu Desteklemiyor. (- -)
2- Brüt marjda iyileşme var diyoruz, iyi halde bile %11(- -)
3- Genel Yönetim giderlerinde Coşku var. (- - -)
4- Toplamda (F/K) Koparmada (PD/DD) fiyatın içinde. (- -)
5- Artacak maliyetler Bu kar marjını zora sokabilir. (- - -)
Son düzenleme : izci; 22-05-2021 saat: 22:57.
Pkart Temel Analiz Sonuç Raporu:
-Firmanın Finansal yapısı oldukça sağlam olmasına karşın, düşük kar marjı ile çalışması ve cironun da halen istenilen düzeyde olmaması, ileride doğabilecek ekstra maliyetlerin (Hammadde plastik fiyatları) Karlılıığı düşürme yönünde olumsuz etki yaratabilir...Sonuç olarak bu bilgiler ışığında PKART Nötr olarak görünüm sergilemektedir..
Eline sağlık izci abi, teşekkür ederim.
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
Not: Net Borcu bulunmuyor (-) işareti aslında yanlış konmadı. Borç (-) ise Net Alacağa geçtiğini gösteriyor. Yani olumlu...Kafa karışıklığı gibi görünüyor ama doğru.
Yer İmleri