Eveet 14.10. Bugün de 14.44den alıp hayal kuran arkadaşlarımız aramızda. Aramıza hoşgeldiniz diyoruz
Eveet 14.10. Bugün de 14.44den alıp hayal kuran arkadaşlarımız aramızda. Aramıza hoşgeldiniz diyoruz
yalniz adamlar kademe mademe falan bakmadilar resmen gomduler 14.10'a kadar
sanki gelisen isletmeler pazarinda islem goren tahta gibi ! ayip yahu
koskoca varlik fonu yonetimi ele almis en buyuk hissedar olmus , buna sessiz kaliyor. bunlarin fon buyuk ama yoneticilerinin vizyonu kucucuk !
insan 20 milyar usd piyasa degeri bictigi sirkete , bizim vizyonumuz olacak dedigi sirketin tahtasina hakim olur !!? 3-5 siradan yabanci fonun satisini organize etmekten acizler.
benim acimdan sorun yok ben artik uv yatirimciyim 2021/12 bilancosunu gormeden satmayi dusunmuyorum.
bu adamlarin kabataslak bir 14.10 fantezisi var ? mutlaka buraya bir değdirmek istiyorlar !
dolar bazli destek sayilabilir , 1.85-1.90 usd arasi ama TL bazli da destek sayilir 14.08-14.10 arasi !
ama ilginç olan tahtayı bu kadar gebertmenin bir anlamı var mi ? hisse başı 1.90 usd fiyat nedir yahu ?
birakalim varlik fonunu onu bunu ulkenin thy ve arcelik ile birlikte en degerli 3 markasindan birisini bu hallere dusurmenin bir mantigi yok ! el ustunde tutmalari lazim ! sadece iletisim degil teknoloji sirketi olarak ulke olarak elimizde ne var dogru durust bundan baska
Yer İmleri