Sayfa 469/1002 İlkİlk ... 369419459467468469470471479519569969 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 3,745 - 3,752 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    en büyük en fanatik akp li benim ..reis dombara dombara var mı bişey diyen.. döndüm işte..
    Dönene bile eyvallah birşey görmüşsündür karar değiştirmişsindir vs vs.

Ammaa bir cemaatin güdümünde olup kendi çıkarınayken kötülüğe göz yumup sonrada işler değişince kaka diyene eyvallahımız olmasın, olmaz

2. dünyanın en şaçma işi elin parasını alacaksın para kazanaksın hem hainlik hep aptallık hayatım boyunca 50 yaşındayım 1 dolar dahi almadım .

3.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Dönene bile eyvallah birşey görmüşsündür karar değiştirmişsindir vs vs.

Ammaa bir cemaatin güdümünde olup kendi çıkarınayken kötülüğe göz yumup sonrada işler değişince kaka diyene eyvallahımız olmasın, olmaz
    işin şakası çok şükür yaratana ömrümde hiç bir sağ partiye oy vermedim bu benim için kafamı yastığa koyunca büyük bir rahatlıktır.

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Caho, ben Viobcu değilim. Ben bir çok sorunumu burada dile getirdim. Evet hiç mutlu değilim. Sadece faturalar, apartman gideri sağlık medikal ve okuyan bir çocuğun masrafı bir maaş gidiyor. Kız çeyizine çalışır. Oğlan in aylığı bin TL. Yaptığım gıda stoğu olmasa perişanım. Çok büyük sağlık sorunum var evi satıp ameliyat olamıyorum. Gittiği yere kadar gider. Ne kadar yaşarım bilmiyorum ama şu an özel hastanelerde ameliyat olmak benim gibiler için mümkün değil. Kamu hastanelerinde ne o cihaz var nede öyle becerikli Dr. Tabi bulunduğum ilde. Bir ay gidecek minicik bir hortum için benim gibiler 25 bin nasıl verir. 7 yıldır böyle gidiyorum. Daha önce bir yılda özelde beş ameliyat oldum. Artık tüketecek sıfır kalmadı. Rabbim kimseye dert vermesin ama günümüzde özel de tedavi coook pahalı. Yoldan çevir bir omurilik felçli birini sor. Bugüne kadar ne kadar harcamış. Çoğu evi eleği yedi. Bizde yedik sağlıkçı olduğum için evi yemedim. Zaten ne zaman öleceğim belli. Bari bir ev kalsın hatıra onlara. Ben burada tek faydam sağlık ile ilgili. Covid döneminde tek faydam sağlık. Belki burada yüzlerce sosyal medya da binlerce arayan oldu hepsine bildiğimi paylaştım hiç bir ücrette talep etmedim. Sen gece mışıl mışıl uyurken ben gece de burdayım. Beddua edeceğim sana. Ama kimsenin bu ızdırabı çekmesini istemem düşmanım bile olsa.
    Kimseye birgün bile beddua etmedim, etmem... Ama Fetullah Gülen in beddularını çok gördüm...

Allah a inanan adam beddua etmez...

Ben çevresine(insanlara, hayvanlara hatta çevreye-doğaya) faydalı olmaya çalışan bir insanım, Allah inancım yüksektir... İçimde kötülük yoktur, keşke herkes böyle olsa...

Allah sana da şifa versin kardeş, iç huzuru bulman lazım, keskin sirke küpüne zarar...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    DEM iyi düşünelim...

Mesela doların düşecegine inanıyorsan, DOLARI TL. YE CEVİRDİĞİNİ DÜŞÜNELİM.

10.000 DOLARI 10 TL DEN BOZDUN...ve bunu 3 ay yani %4 faiz den yatırdın...dolar düşünce zaten kazancın 2 açıdan oluyor.

mesela dolar 8.00 oldu oysaki sen 3 ay sonra 10.400 tl. alacaksın.yani 13.000 dolar eder...(dolar bazlı %30 kazanç)

dolar yükselirse ,mesela 14.00 olursa 14.000 tl. alacaksın ve hiçbir kar-zararın olmayacak..

şunu ifade etmeye çalışıyorum. dolar bu şekilde düşerse düşüşten etkilenmemek için dolardan tlye geçiş furyası oluşur mu?

çünkü önce bozan daha karlı olacak.

3 -5 ay sonra ne olur.o belli değil ama kısa vade konuşalım.

bu mantıkla fiziki dolar almak sanki şuan erken gibi mi?

bence 100 cm. yayı sıkıştırmak gibi olacak. yay 80 cm derken 30 cm. kadar sıkışacak...oradan fiziki dolara geçenlerle fırlama mümkün mü?

6.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    dünyanın en şaçma işi elin parasını alacaksın para kazanaksın hem hainlik hep aptallık hayatım boyunca 50 yaşındayım 1 dolar dahi almadım .
    umarım reis şu dolarcıların kökünü kurutur..
    şak bir 10 milyar 9... batsın adamlar..
    80% marj yaptılar 4 oldu dolar
    hala bitmedi nalet adamlar..

7. Benim kızdığım, şimdilerde hükümete saldıran ABD ye Almanya ya kaçmış fetöcülerin zamanında Ergenekon balyoz adı altında masumları ezip geçenler olması...

Biz dedik ı yargı size de lazım olacak ettiklerinizi bulacaksınız diye ...

Şimdi adalet hukuk istiyorlar...

Neresinden baksan riyakarca...

8.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Kimseye birgün bile beddua etmedim, etmem... Ama Fetullah Gülen in beddularını çok gördüm...

Allah a inanan adam beddua etmez...

Ben çevresine(insanlara, hayvanlara hatta çevreye-doğaya) faydalı olmaya çalışan bir insanım, Allah inancım yüksektir... İçimde kötülük yoktur, keşke herkes böyle olsa...

Allah sana da şifa versin kardeş, iç huzuru bulman lazım, keskin sirke küpüne zarar...
    Önce bir özür dile helallik iste. Ben onun sümüklü mendiline tamah etmem. Hatta o hastanede çalışırken sürekli fg rüyasında peygamber efendimizi görmüş onunla istişare etmiş derlerdi. Bende o günlerde velev ki öyle olsun gerçekten rüyada olsa dinini bilen biri bunu anlatmaz. Peygamberimizin işi gücü yokta soruları çal kul hakkı ye mi diyecek. Bana da feto afyon adliyesi katiplik görevi teklif etti kabul etmedim. Nefsime uysam şu an perişandim.

Sayfa 469/1002 İlkİlk ... 369419459467468469470471479519569969 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •