olsun gene de merada yabanda yemlenen hayvanlardan üretim yapıyor çoğu.
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Hoca işi biliyor.
Yapay zeka yapay ama zeka değil.
Yapay interpolasyon, yapay istatistik, yapay tahmin.
Makine öğrenmesi dediği patern oluşturup yakalamaya çalışıyor.
Borsalarda NAHHH yakalarsın.
Neden? Alpha decay kavramı var. O nedenle.
Özetle aynı nehirde iki kere yıkanamıyorsun...
Bunu da çözecek buna dahil olacak müdahil olacak bilgisayar henüz yok. Çok iyi bir yardımcı olur yapay zeka, ki oluyor, kod için çıkmış mesela, verdim benim kodlara baktırdım,
mal mısın dedi 100 tane hata buldu sağolsun :D
engel mi kanatlanmadan uçmaya ?
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
İnsan sonuçta belirsiz bir yaratık..
Rasyonel tarafı varsa
Bi o kadar irrasyonel davranışa sahip
Ne Ka dar zeki olsa
Bi o kadar aptalca davranış sergileyebilir{aman devletin melekleri duymasın}
Yapay zeka olabilir.
Bilinen ihtimalleri yüklersen.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Gübre kokan varsa organik köy işidir[emoji16] tabii ki adamın saklayacagi bir mağara da olması lazimRedmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bence işlem yaparken yapay zeka vs kullanılarak başarılı olma ihtimali çok düşük.
piyasa her zaman beklenen hareketi yapmayabilir.
misal 9 şirketin bilançosu iyi geldi 9'u da yukarı iyi tepki verdi. sisteme 10. şirketin bilançosunun iyi gelmesi durumunda long ol dedin.
piyasa bu sefer yüklü long görürse tersine bir yapıştırır. kol gibi zararı ele verir. yukarı yapacağı varsa da artık yapmaz. ky teminat mc falan uğraşıp sonunda tahtadan düşünce bu sefer hareketini yukarı yapar.
audentes Fortuna iuvat
Yer İmleri