Sayfa 469/1009 İlkİlk ... 369419459467468469470471479519569969 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 3,745 - 3,752 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1. 19.62 kapalı çarşı yeşil soğan fiyatı.
    https://www.nadirdoviz.com/

2. Anlık Dolar kurları...

Ha dolar şu an kaç para derseniz en ufak fikrim yok (Bi de burada bankaların gişe kuru dışında anlık döviz uygulaması var, onlar yok..)

3. Dünya gıda endeksindeki düşüş serisi 12. aya ulaşmış... Bizdeki artış setisi de otusbirinci aya ulaşmış...

4.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Hala pazar mevzusunu kaşıyorsun git Bağdat caddesine dediğim fiyatları bulamadım de öyle konuş istersen dedim hepiniz tırıs tırıs r yaptınız
     Alıntı Originally Posted by cihangirkonya Yazıyı Oku
    Dünya gıda endeksindeki düşüş serisi 12. aya ulaşmış... Bizdeki artış setisi de otusbirinci aya ulaşmış...
    Sayko var, dert yok. En ucuz gıda fiyatları saykodan alınır. Yalnız gıdayı o fiyattan bulup bulamamak senin sorunun:-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

5. Hayvanlara dahi bir şeyler oldu. Mahalleye tilki dadandı, ortalık o kadar ev dolu,insan dolu. Sahur vakti işini görüyor o da,oruca hazırlanıyor, mahallede kaç komşunun tavukları gümletmiş. Gözümle görmesem tilki ne arayacak derdim de bizzat aşırdığı tavuğu yan bahçede parçalarken, başka bir gece de keşifte gördüm.

6. Konya yine bazen biraz daha insaflı oluyor pazar fiyatlarında. Hoş onum yöntemi de şu bir hafta hayvan gibi pahalı, bir hafta acayip ucuz oluyor. Bu yaz da inşallah hem tazece tüketip hem de uygun oldukça kurutmaymış, kızartmaymış, sosmuş, pestilmiş turşuymuş kışa stoklu gireceğim.

7.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sn ayasofya ortada tedavilik bir hasta halan yok hasta ex)))))Biz ekonomik olarak ex durumdayız ,bence önümüzdeki zaman dilimlerinde dünyadaki yaşanacak değişimlerle başka bir dünya kurulacak biz de ona başka parametrelerle olaylarla adapte ediliceğiz.Yoksa dünyanın bu gidişatında ne üreteceksin kime ne satacaksın da bu borcu kapatacaksın.Yok böyle bir şey,aynı durum başta amerika olmak üzere dünyanın pek çok ülkesi içinde geçerli.Faizi artır azalt,kuru artır azalt falan bu kendi içindeki işler,e bunlarla üretimi artırdın tüketimi azalttın cari açığı sıfırladın ,ona da tamam,artıya nasıl geçeceksin dünyanın bu durumunda kime ne satacaksın.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by cihangirkonya Yazıyı Oku
    Hayvanlara dahi bir şeyler oldu. Mahalleye tilki dadandı, ortalık o kadar ev dolu,insan dolu. Sahur vakti işini görüyor o da,oruca hazırlanıyor, mahallede kaç komşunun tavukları gümletmiş. Gözümle görmesem tilki ne arayacak derdim de bizzat aşırdığı tavuğu yan bahçede parçalarken, başka bir gece de keşifte gördüm.
    Tilki değilde 3 ay önce 14 tane et tavuğumu köpek yedi, bende onu yedim tabii. Bedava bişey yok. Şimdi kümese elektrikli çit çektim. Şimdilik sıkıntı yok.
    Another day in paradise

Sayfa 469/1009 İlkİlk ... 369419459467468469470471479519569969 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •