Sinirlenmeye gerek yok. Hemen hemen hicbir çaðrý 2 ay içinde baþlayamýyor. Spk her zaman aðýrdan alýyor nedense.
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sinirlenmeye gerek yok. Hemen hemen hicbir çaðrý 2 ay içinde baþlayamýyor. Spk her zaman aðýrdan alýyor nedense.
Banvt te sahidim 40 gunde karar alindi. Ne farki var, firma muracat ettiginde hemen donus yapiyorlar. Firma gerzek mi de fazladan para odesin, 2 ay ustune, faiz olarak. Isteyen hemen yapilmasini talep ediyor. Bu iste yuzde yuz demirorenlerin parmagi var.
Banviti alanlar yabancýydý. Muhtemelen eksiksiz evraklarla müracaat etmiþlerdir ve süreç kýsa sürmüþtür. Adým gibi eminim demirören kesin eksik evrak yollamýþtýr veya spk siz neye göre 3.90 kurla çaðrý yapmak istiyorsunuz diye sormuþtur.
Biliyorsunuz bizde evrak iþleri uzun sürer.
Kimseyi yanlis etkilemek istemem. Sinirliyim cunku burada hakkimi zamaninda alabilseydim, butun burdan gelen para ile aselsan alacaktim. Daha bugun yuzde 7 yukseldi. Burdan gelecek paranin, neredeyse benim icin hic bir etkisi olmayacak surec uzadikca. Hatta asels bu hizla yukselmeye devam ederse daha kotu olacak. Keyfinizi kacirdiysam affola. Ayni trenin yolcusuyuz malum.
Borsada fýrsatlar bitmez , kaçan fýrsatlarýn sonu da gelmez.
1999' da borsa ile tanýþtým mühendis olsam da son 10 yýldýr tek iþim borsa...
Psikolojinizin volatilitesi yüksek hisse grafiklerine benzemesine asla izin vermeyin
Kýsmet deyip geçin üzerinde durmayýn...
Borsa çok kazandýrýr ama her þey para deðil
"Kazanýrken kaybetmeyin"
Borsada þirket mi yok. Baþka hisse alýrýz. Yüzdük yüzdük kuyruðuna geldik beyler biraz daha sabýr.
Benim içinde beklemek zor ama inanýn son 3 ayda bu hisse de olmasaydým portföyüm þuanda olduðu miktardan bayaðý bir az olacaktý büyük ihtimal.
Yer Ýmleri