-4.650.881 bu kadar zarar etmiş 2016/3 te dogrumu buldum acaba...
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-4.650.881 bu kadar zarar etmiş 2016/3 te dogrumu buldum acaba...
Yani simdi cikip dese ki 7_8 milyon kar ettik 2017/3 te nasil algilar acaba...
herkes bana küfür ediyorda ben 15 yaşından beri borsaya bakarım. siz pazarlamacılık yapıyorsunuz burada ayıptır. Şirketin özsermayesi yemiş işte adamlar aç susuz siz övüyorsunuz... yok ihale almış yok etmiş yok şöyle yok böyle. dünün günahı bugünü affetmez... herşey rakamlarla ortada. hisse spekülatif hareket ediyor hatta spekülatörüde panta ayhan lakaplı ayhan öztürk. bunları bilin öyle konuşun 3.01 den al 3.1 dan sat sevin para kazandım dersin ama hayatta önemli olan kaybetmemektir. Ben size kar edin zarar edin demem ben spek adamıda değilim adım belli sanım belli genç bir girişimciyim kendi overalimi 3 e katladım ben. kimse kimseyi burada o şöyleymiş o böylemiş diye aldatmasın. yataş ile hiç karşılaştırmasın yataşın adam gibi karı adam gibi özsermayesi var bunun özsermayesi yok herşey borçlu ilk krizde eskiden nasıl sevinhill battıysa buda gümler. beni dinleyin dinlemeyin küçük yatırımcılar ister alın ister satın. ama ben dedikoduyla değil bilgimle konuşurum bu hissedede sonuna kadar bu rakamlarda açıkçıyım. hiçbir mobilyacı bugün 1 evi varken yarın 2 evi olamaz mobilya bu. yazılım değil petrol değil... manipülasyona gelmeyin ytd.
Cem kardeşim tamam bilgilisin takdir ediyoruz seni uyardın bizi. Tamam küçük yatırımcıyı çok seviyorsun kahramansın.burda bir sürü hisse var git birazda ordaki küçük yatırımcıları uyar.
MX5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sipahi yaşın 16 galiba daha çok tecrübe edinmen lazım burda milleti olumsuz etkilemeye çalışma işine bak kağıdı düşsün de alayım diye uğraşıyorsun ama dev daha uyanmadı şu an bile alabilirsin rahat ol arkana yaslan show u izle yazdıklarım tavsiye değildir
SM-A500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
15 yaşından beri borsaya bakarım diyor adam anlarım demiyor ki??
Bakmak la iş öğrenilseydi kediler kasap olurdu...
19 yaşındayım portfoy istersen atayım kaç katı seninkinin hesaplayıver iyilik istiyoruz. Mal kelepir gibi alınır dipten alırsın yükseldimi satarsın 1.9 maliyetiniz varsa övün ama para riski sevmez
Yer İmleri