Sayfa 47/242 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon
Arama sonucu : 1931 madde; 369 - 376 arası.

Konu: PINSU - Pınar Su VE İçecek San. ve Tic. A.Ş

1. Her türlü üçkağıt var ..dün neden yükseldin bugün neden çaktilar..biraz kurumsal olur köklü firma dedigin..tamamen bakkal dükkanı mantığı ile yönetiliyor..şuan görünen oki pınar grubunun borsadaki en kotu kağıdı..Viking bile çok daha iyi durumda ...nokta.

"En Kötü Karar Kararsızlıktan İyidir”
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "

2. Ne ala geçirin ky yakalandı artık Kolay kolay belini düzeltemez. Birde yakalamışken bedelli yapın tam olsun. Nasıl olsa bir türlü şirket olamadız. Birde arada 10 yıllık bakkalınizin (şirket demeye dilim varmıyor) grafiğine bakin belki utanırda yüzünüz kızarır. Yüzünüz var mı orası ayrı muamma..

"En Kötü Karar Kararsızlıktan İyidir”
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "

3.  Alıntı Originally Posted by Belekkimi Yazıyı Oku
    Ne ala geçirin ky yakalandı artık Kolay kolay belini düzeltemez. Birde yakalamışken bedelli yapın tam olsun. Nasıl olsa bir türlü şirket olamadız. Birde arada 10 yıllık bakkalınizin (şirket demeye dilim varmıyor) grafiğine bakin belki utanırda yüzünüz kızarır. Yüzünüz var mı orası ayrı muamma..

"En Kötü Karar Kararsızlıktan İyidirâ€
    inanın,her ay evde 20 damacana pinsu tüketiyoruz,1.75 ten bugün aldım,neden aldım, son bir yılda 1.74 altını görmemiş..tesadüfe bak 1.67 görüldü.YAZIK ya

4.  Alıntı Originally Posted by tekniker Yazıyı Oku
    inanın,her ay evde 20 damacana pinsu tüketiyoruz,1.75 ten bugün aldım,neden aldım, son bir yılda 1.74 altını görmemiş..tesadüfe bak 1.67 görüldü.YAZIK ya
    Siz ya hiç bir şey bilmiyor,ya çok şakacı,ya da birilerinin bi şeyi siniz.Burada böyle yalan yanlış,yanıltıcı şeyler yazmak doğru değil.İnsanlar çalışıp çabalayıp biriktirdikleri üç kuruşu;hem paralarını enflasyona karşı bir nebze korumak adına hem de gidip elin gavurunun dövizine yatıracağıma ülke ekonomisine katkısı olsun diye,bu şirketlere yatırım yapıyor.Siz gerçekten baktınız mı son bir yılda bu hisse ne dipleri görmüş.Hiç bir şey bilmiyorsanız ''BİGPARA.com''a girin son bir yılı da beş yılı da görürsünüz.
    Bu kadarı da ayıp.
    Y.T.D.

5.  Alıntı Originally Posted by tireli Yazıyı Oku
    Bence bunlar iyi günlerimiz.Korkarım bir süre aşağı doğru iyi salacaklar.4. ve 2018 1. çeyrek satışların en düşük aylar.Bu şirket zarar üstüne zarar yazacak.malum 3. çeyrekte bu kadar zarar yazan şirket..
    Belki,korkarım;tekrar bedelli yoluna gidebilir.Bu kadar borçla.Şirketlerini korusun diye mafyaya para falan mı yediriyorlar,nedir,anlamadım.
    Y:T:D:
    Haklı çıkmış, bakın ben biliyordum demek için yazmıyorum.Arkadaşlar artık elimizdekileri vermeyelim(ölmeye geldik diyelim).Şikayetlerin haddi hesabı olmasın hep birlikte.
    Y.T.D.

6.  Alıntı Originally Posted by tireli Yazıyı Oku
    Siz ya hiç bir şey bilmiyor,ya çok şakacı,ya da birilerinin bi şeyi siniz.Burada böyle yalan yanlış,yanıltıcı şeyler yazmak doğru değil.İnsanlar çalışıp çabalayıp biriktirdikleri üç kuruşu;hem paralarını enflasyona karşı bir nebze korumak adına hem de gidip elin gavurunun dövizine yatıracağıma ülke ekonomisine katkısı olsun diye,bu şirketlere yatırım yapıyor.Siz gerçekten baktınız mı son bir yılda bu hisse ne dipleri görmüş.Hiç bir şey bilmiyorsanız ''BİGPARA.com''a girin son bir yılı da beş yılı da görürsünüz.
    Bu kadarı da ayıp.
    Y.T.D.
    kardeşim,ben kendimce doğal olarak durumumu yazdım.yalan-yanlış-yanıltıcı ne varki,pinsu kapanış olarak 23.12.2016 tarihinde 1.65 kapatmış,o günden 2-3 gün öncesine kadar 1.75 ten aşağı hiç kapanış olmamış....son bir yılda hangi dipleri görmüş anlamadım.şaka gibisin yaa.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

8.  Alıntı Originally Posted by tekniker Yazıyı Oku
    kardeşim,ben kendimce doğal olarak durumumu yazdım.yalan-yanlış-yanıltıcı ne varki,pinsu kapanış olarak 23.12.2016 tarihinde 1.65 kapatmış,o günden 2-3 gün öncesine kadar 1.75 ten aşağı hiç kapanış olmamış....son bir yılda hangi dipleri görmüş anlamadım.şaka gibisin yaa.
    af edersiniz ,damacana pinsu değilde pürsu imiş.....inanın ben pinsu biliyordum.

Sayfa 47/242 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •