Sayfa 47/53 İlkİlk ... 374546474849 ... SonSon
Arama sonucu : 419 madde; 369 - 376 arası.

Konu: 1 TL enaz 100.000 USD olacak.

1. https://www.youtube.com/watch?v=Qxk4...ature=youtu.be

kuzu abi bu vatandaşın söylediklerine bir yorum alabilirmiyiz.

AmurTemur
    06.Ekim.2012
    Teşekkür / Beğeni

Alıntı tolga541 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kuzu abi bu vatandaşın söylediklerine bir yorum alabilirmiyiz.

SERMAYE PİYASALARINA 1990 LARIN BAŞIN DA GİRDİM.......GÖRDÜĞÜM ŞU....BU BORSANIN NE MAL PAZARLAYANI BİTİYOR NE DE KERİZİ BİTİYOR.

HER YER DE MUTLAKA BİR KÖTÜ NİYETLİ,ÇAKAL TAKIMI BULUNUR.BORSA DA ÖZELLİKLE PİYASA DEĞERİ 10-20 MİLYON BİLE ETMEYECEK ŞİRKETCİKLERİ.BU ŞİRKETCİKLERİN PATRONLARININ TALİMATI İLE 80-100 MİLYONA ÇIKARIP UÇUK FİYATLARDAN BORSADA AĞA TAKILAN KERİZLERE PAZARLAYAN BİR GÜRUH VARDIR.bu güruh malı pazarlayabildiği kadar pazarlar, patrondan komisyonunu alır.

BU TİP ADAMLAR TAM BİR ÇAKAL TAYFASIDIR.HER KILIĞA GİRER,HER TÜRLÜ YALANI DA SÖYLEMEYE VE borsanın kerizlerini İNANDIRMAYA HER ZAMAN MUVAFFAK OLURLAR.analarını boyar babalarına kız diye yutturur bu çakal tayfası....
    2009 dan önce spk bu çakal takımına göz açtırmazdı.Ama 2009 dan sonra balık baştan koktu.NORMAL DE 10 MİLYON PİYASA DEĞERİ BİLE ETMEYECEK DANDİK DUNDUK BİR SÜRÜ İKİ SANDALYE BİR MASA ŞİRKETCİK HALKA ARZ ADI ALTINDA BORSAYA ALINDI VE ANADOLUDA BORSAYI İYİ BİLMEYEN VEYA BORSAYA YENİ GELEN YATIRIMCILAR BU MAL PAZARLAMAYI MESLEK HALİNE GETİRMİŞ ÇAKAL TAYFASININ YARDIMI İLE SOYULDU.

BU ÇAKAL TAYFASINI BİR DAHA SERMAYE PİYASALARINA ADIM ATAMAYACAK ŞEKİL DE İFŞA EDİP,en ağır cezaları almaları için çaba sarfedip ,ÖMÜRLERİ BOYUNCA BORSAYA ADIM ATAMAYACAK DURUMA GETİRMESİ GEREKEN SUYUN BAŞINDAKİ ADAM,AKSİNE BU ÇAKAL TAYFASI NA KENDİ TEKNOLOJİ ŞİRKETİNİ DE HALKA KAKALATTI( şu günler de ya battı,ya da batık durumda işlem görüyor olabilir..)

SONUÇ OLARAK NE OLDU.2000 yılında 1.200.000 yatırımcı varken günümüzde aktif işlem yapan yatırımcı sayısı 250-300 binlere düştü.HALK BORSAYI BİR KUMAR YERİ.ÜÇ KAĞITÇILIKLARIN DÖNDÜĞÜ YER OLARAK ALGILADI VE BORSAYA GELMİYOR. TABİ BU DURUM DA ARACI KURUMLARIN DA ÇOK YANLIŞI OLDU.çakal tayfasına onlarda göz yumdu.

ARACI KURUMLAR GEÇMİŞTE BİNDİKLERİ DALI KESTİĞİ İÇİN ŞİMDİ BİR BİRLERİNDEN NASIL MÜŞTERİ ARAKLARIZ DERDİNDELER.

OYSA Kİ GEÇMİŞTE BİR ÇOK HATA YAPILMASA ,ÇAKAL TAYFASI YÜZÜNDEN BORSA NIN ALGISI HALK ARASIN DA KÖTÜ OLMASAYDI BUGÜN 80 MİLYONLUK NÜFUSTAN BEŞ MİLYONU BORSA YATIRIMCISI OLURDU VE YASTIK ALTINDAKİLERİ ÇIKARIN,EKOMNOMİYE KATKI VERİN DİYE HALK A YALVARILMAZDI.
    Saayin kuzu forumuna 4 gundur mesaj yazmamis. Kendi nikiyle yazmamis demek daha dogru. Ama bence bu basliga 2 gun once baskasinin hesabindan kisa bir mesaj yazmis.
    @erefefik

2. Asagida devami var. Faideli, kyyi korumaya yonelik yazilar oldugu icin buraya da kopyaladim.

SN TOLGA ALINTI YAPTIĞINIZ VİDEOYA BAKINCA HAKKINIZ DA İKİ ŞEY DÜŞÜNDÜM.

1,YA ART NİYETLİSİNİZ,BİLEREK BU TÜR ADAMLARIN REKLAMINI YAPIYORSUNUZ,

2- YA DA ÇOK SAFSINIZ BORSA DA ÇAKAL TAYFASININ ÇEVİRDİĞİ DOLAPLARDAN HABERİNİZ YOK.

BEN İKİNCİ ŞIKKA,YANİ SAF DÜŞÜNCELİ VE PİYASA KONUSUNDA BİLGİSİZLİĞİNİZE İNANDIĞIM İÇİN YAZIYORUM.
    Reklamı olmasın diye alıntı yaptığınız videoyu alıntılamadım.

DEDİM YA TWİTTER-FACE YAYGINLAŞTI BORSADA MERTLİK BOZULDU.........KİM ÇAKAL, KİM ARSLAN HEPSİ BİRBİRİNE KARIŞTI.

SİZE NAÇİZANE TAVSİYEM ÇOK DİKKATLİ OLUNUZ.TAKİP ETTİĞİNİZ ADAMLARI ÖNCE BİR ARAŞTIRINIZ.SÖYLEDİKLERİN DE HİÇ BİR ŞEY YOK. NORMAL PİYASAYI TAKİP EDENLERİN KULAĞINA GELEN KONULAR.....

SİZİN YERİNİZE BEN OLSAM ALINTI YAPTIĞINIZ VİDEODA Kİ İSMİ GOOGLEYE ŞU HİSSE SENETLERİ İLE AYRI AYRI YAZAR BİR DÜŞÜNÜRDÜM.

OYLUM, ULAŞ TURİZM, MEGAP, MARKA, CLKHOL, BRMEN,OYAYO....BAŞKA DA VARDIR AMA BUNLAR SANA YETERLİ.GOOGLE AMCAYA BU HİSSELERİ AYRI AYRI O İSİMLE YAZARAK BİR SOR BAKALIM,,GOOGLE AMCAM SANA NE CEVAP VERECEK....

AYRICA ŞÖYLE BİR ŞEY DE VAR....

https://www.youtube.com/watch?v=SrH7vTEZAM8
    @erefefik

3. Katiliyorum abi, paralari kaptirmamak lazim...

BU BİR MASA İKİ SANDALYE ŞİRKETCİKLERİNDE ANTİN KUNTİN İŞLER NASIL DÖNÜYOR....HİSSE EDERİNİN ÜÇ DÖRT KATI FİYATA HALKA ARZ İÇİN İZİN ALINIYOR.ÇAKAL PATRONCUK MALIN BÜYÜK ÇOĞUNLUĞUNU KENDİ YAN HESAPLARINA ALIYOR..

TABİ ÖNCEDEN ÇAKAL TAKIMINDAN BİRİSİ İLE ANLAŞILIYOR.mal toplu olduğu için tavan serileri başlıyor....HİSSE ZATEMN EDERİNİN ÜÇ DÖRT KATINDA...BUNUN ÜSTÜNE BİR YÜZDE ELLİ VEYA YÜZDE YÜZ,İKİYÜZ YAPTIRDILAR MI,

EDERİNİN 8-10 KATINA ÇIKIYOR.hisse bu yüksek fiyatlara giderken çakal tayfası ağına düşürdüğü borsayı bilmeyenlere malı bir güzel pazarlıyor....PAZARLAMA İŞİ BİTİNCE HİSSE TABAN SERİLERİNE BAŞLIYOR....

VE HALKA ARZ FİYATININ YÜZDE 70-80 DAHA AŞAĞISINA İNİYOR.....

SONRA ZAMAN GEÇİYOR MAL GELDİĞİ DİP FİYATLARDAN TOPLANIYOR,BİRAZ YUKARI ÇEKİLİYOR.çakal tayfasından birisi yine çağrılıyor.HADİ BAKALIM ŞU FİYATIN ÜZERİNDE PAZARLA ŞU FİYATIN ÜSTÜNDE SATTIĞIN KAR SENİN OLDUN DENİYOR.çakal satabildiğini satıp komisyonunu alıyor...

BU ÇAKAL TAYFASI TOPLASAN 20-30 KİŞİYİ GEÇMEZ.BİRBİRLERİNİ İYİ TANIRLAR.PATRONLARDAN ALDIKLARI İŞLERDE BİRBİLERİNDEN YARDIM İSTERLER.Bazen birbirlerine kazık atarlar.Genel de birbirlerini düzmeye çalıştıkları için haydan gelen huya gider..Bir bakmışsın batmışlar....Bunlardan bazılarının çay içecek,yemek yiyecek parası bile olmaz cebinde.

Ama çevreye ,borsayı bilmeyenlere kuyruğu hep dik tutarlar ve kendilerini büyük borsacı diye tanıtırlar....

Ey anadolu mun saf garip,üç kuruşunu borsada bir şey kazanırmıyım diye borsaya gelen insanım .Uyanık olunuz.Bilanço okumayı öğeniniz.Hele twitter de hiç tanımadığınız insanlara güvenerek iş yapmayınız.

Hiç bir şey bilmiyorsanız kriz zamanlarını ve borsanın sert düşüşledrini takip edip o dönemlerde, SAĞLAM,ASLA BATMAYACAK, AMA FİYATI DÜŞMÜŞ ŞİRKETLERİN HİSSELERİNDEN PORTFÖY YAPINIZ.

PARANIZI ÇAKALLARA KAPTIRMAYINIZ.
    @erefefik

4. Mert hocam bu konuda sen ne diysinnnn? Sen de katiliyor musun beaaaaaa? Pardon ya mert45 degil di, neydi acaba, cok unutkanlik var bende?

0101 0101 is offline
    Kıdemli Üye

Duhul
    Feb 2017
    Gönderi
    1,556

GSDHO....?
    TURGUT YILMAZ...?

ne iş yapıyor da para kazanıyor bu GSDHO?
    ....bea...!
    @erefefik

5. Turgut Yilmaz'in sirketi Arfo sirketler grubu degil mi? Gsd holding Mesut Yilmaz'in kardesinin degil mi? Turgut Yilmaz bunlarin amcaoglu galiba.
    @erefefik

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Turgut Yilmaz'in sirketi Arfo sirketler grubu degil mi? Gsd holding Mesut Yilmaz'in kardesinin degil mi? Turgut Yilmaz bunlarin amcaoglu galiba.
    kastettiģim ve holdingin başındaki mesut'un kardeşi. baska kisilerden habarim yok.

tekstil ihracatçıları birlikteliğinden (giyim sanayicileri derneği GSD) doğan bir holding. Aslında pek çok büyük tektilci de ilk başlarda hissedardı/halen hissedar.

Yatirim bankasi var. Zannedersem tekstilci (ortaklarina) elindeki parasini kullandiriyor. Holdingin rakamlarinin kalabaligi oradan geliyor.

ihracatçı şirketler vardi ÖZAL zamaninda.O fonksiyon zamanla gereksizlesti.

Sirket yeni fonksiyon bulamamış gibi.
    Finansal kiralama şirketini denizci yaptı.(GSDDE). Gemiler yaptirdi çinde. Malta bandiralı. Birini gecende Hollandali mi ne yaptı?
    Enerji uretimini de bugünlerde yokluyorlar

Sözün kısası holding dişe dokunur bir alan yakalayamadı, düşüncesindeyim. "Ne iş yapar bu ?" deyişim ondan. O topiktekilere...bea.! [emoji41]

7. Tamam beaaaa...Mert hocam, sinci kontrol paneline baktim, benim itibarlarin yarisini sen vermisin...Abi ben hayatimda ilk defa bir forumda 11 tene yesil itibar yaktim biliyon nu? Bunu sana borcluyun...

Şinci mert hocam sen bu etibarlari geri mi istiyon? Ne istiyon? )))))))))))

Sen iyi bir akideşsin abi...Yaliniz yetkisiz abi yamuk yapti...Affetmecen oni...)))))))
    @erefefik

8. Viop pozu 30 endekse gore soledi

118-120-122 long....Kenarda da 4000 puvan kar vardi.

118 ve 120'yi 121.500'den kapattim. Burada toplam 5000 puvan kar var. Hepsi 9000 puvan oldu.

122.000 duruyor. Onda da 120.500'e istop koydum.

36.000 puvan rekoruna giderim dediydim emme cok risk var. Yeter abi...

Para didigin nedir be ya?

Analezi dogru kodun nu para gelir abi, gelmemesi mumkun deel...
    @erefefik

Sayfa 47/53 İlkİlk ... 374546474849 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •