Sayfa 47/954 İlkİlk ... 3745464748495797147547 ... SonSon
Arama sonucu : 7625 madde; 369 - 376 arası.

Konu: TSKB - T. Sınai Kalkınma Bankası

Alıntı Originally Posted by sertçetin Yazıyı Oku
    işfinansalda hareket başladı gibi... ytd...
    Nazlana nazlana, bankacılık endeksinde böyle yükseliş karşısında artık ayıp olmasın hareketi.

2.  Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    Nazlana nazlana, bankacılık endeksinde böyle yükseliş karşısında artık ayıp olmasın hareketi.
    az gidiyor ama temiz... günlük iki kademe yapsa yeter... ama bilanço 21 temmuz gibi diyorlar.. harektler hızlanabilir.. 1.70 artık görmemiz gerek... ytd...

Alıntı Originally Posted by sertçetin Yazıyı Oku
    az gidiyor ama temiz... günlük iki kademe yapsa yeter... ama bilanço 21 temmuz gibi diyorlar.. harektler hızlanabilir.. 1.70 artık görmemiz gerek... ytd...
    Ağzınızdan bal damlıyor.

O sürekli ağlaşan ortak satıp kurtuldu mu nedir? Sesi soluğu çıkmıyor.

5.  Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    O sürekli ağlaşan ortak satıp kurtuldu mu nedir? Sesi soluğu çıkmıyor.
    ya hiç sorma ... gıcık oldum herife... yukarda işfinansal deyip kafayı çakıyorum... hasta etti beni.. işfinansal lüküs hayat bilmem ne... arızaya bağlamış... resetlemek lazım...

6. arkadaşlar kimse yokmu... hisse gitmeye başladı ağırdan... ytd.. bilanço yakın...

7. ben vedalaştım ... kalanlara elam olsun... alacağımı aldım... sıktı artık.... ytd.. işfinansal .. lüküs hayat... oh ne rahat.... ytd...

8. Hayırlı olsun. Bedelsiz den önceki fiyatına geldi. Ben bekliyorum. Her ay biraz alıyorum. Kısa vadede satmaya niyetim yok. Ayrıca Aselsan ve Soda var.

Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir...

Sayfa 47/954 İlkİlk ... 3745464748495797147547 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •