Britanya işletmeler bakanı, "eğer ab'den anlaşmasız ayrılacağımız netleşir ise tarifeler konusunda planlarımızı yayınlayacağız"
Britanya işletmeler bakanı, "eğer ab'den anlaşmasız ayrılacağımız netleşir ise tarifeler konusunda planlarımızı yayınlayacağız"
bir halt olacağı yok.
Migros’un 4. Ceyrek sonuçları fena değil..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
günaydın abilerim ablalarım
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Hisse değerlendirmesi-bnp paribas migros için tavsiyesini 22,00 tl hedef fiyatla 'al' olarak tekrarladı
kords
*hisse değerlendirmesi-qnb finansinvest kordsa için hedef fiyatını 12,40 tl'den 14,20 tl'ye yükseltti, tavsiyesini 'endeksin
bir halt olacağı yok.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
CHP'li Polat, süt üreticilerinin sorunlarını TBMM gündemine taşıdı. Süt üretiminde düşüş yaşandığını, yeteri kadar destek alamayan üreticilerin girdi maliyetlerindeki yüksek artışlar nedeniyle sıkıntı yaşadığını vurgulayan Polat, Bakan Pakdemirli'ye, "Üreticinin 1 litre süt sattığında en az 1.5 kilogram yem alması gerekirken, Ulusal Süt Konseyi'nin 1 Ocak-31 Mart 2019 dönemi için ilan ettiği 1,70 TL'lik çiğ süt fiyatı yeterli midir?" diye sordu.
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri