Sayfa 47/356 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon
Arama sonucu : 2845 madde; 369 - 376 arası.

Konu: TRGYO - Torunlar GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by CPA Yazıyı Oku
    107 milyonu kur farkiymis ustad..kurlar 3,61 in altinda kaldikca 2 ceyrek elimine edilecek. 600 milyon nakitte nedense hic kur geliri yok..tl tutuldugunu dusunuyorum ancak bir arkadas aksini soyledi..

Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.
    Bunlarda ali cengiz oyunu bitmez.Mal of istanbul bittiğindeki bilancoyu herkes kar beklerken nasıl karı iç ettiklerine şahit olmuştuk
    denetim yok sorgulayan yok istedikleri gibi kalem oynatabılırler

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

2. adamlarin her sene sabit 500 milyon geliri var, 7 milyrlik gayrimenkul kenarda, o borclar da bitince acaba parayi nereye sokacaklar

Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.

3. gyo lar ucuor bu surunmece, o kadar vergi tesvigine ragmen stok duruyor 1 mlyr tl lik

4.  Alıntı Originally Posted by CPA Yazıyı Oku
    107 milyonu kur farkiymis ustad..kurlar 3,61 in altinda kaldikca 2 ceyrek elimine edilecek. 600 milyon nakitte nedense hic kur geliri yok..tl tutuldugunu dusunuyorum ancak bir arkadas aksini soyledi..

Şirket kur farkı kâr-zararını bilançoda netleştirip öyle gösteriyor atıyorum kabaca düşünürsek 127 kurdan zarar vardır 20 milyon kâr vardır neti 107 kur farkı zararı olarak bilançoda gösteriliyor. Hissedeki son hareketlere bakılırsa tamamen belli bir grup yukarı yapıp çakıyor aşağı basıp topluyor ilginç hareketler oluyor.

5. Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.

6. kur farki geliri 92 bin tl, o da cuzi heralde odeme amacli dolardan kaynakli

7. gecen sene 25 mio tl

8. Geçen yıl kur farkı kâr-zararını netleştirmeden gösteriyorlardı tam hatırlamıyorum belli bir tarihten sonra bunu netleştirip gösteriyorlar 2016 ilk çeyrekte kur farkından doğan hem kâr hem zarar ayrı ayrı gösterilmiş, zaten finansal gider kalemlerinin altında açıklama olarak netleştirerek gösterildiği belirtilmiş.

Mevcut kur seviyelerine bakıldığında 2.çeyrek sonu yani 30 Haziran tarihinde usd 3.63 eur 3.90 seviyesinin altında kapatırsa 2.çeyreğe kur farkından zarar yazmayacak bu rakamların ne kadar altında kapatırsa bu sefer o ölçüde 2.çeyreğe kur farkı kârı yazar ilave olarak 2.çeyrek kira gelirleri ve satışı yapılan konut,ofis,rezidans satışlarından gelen kârlar ile 2.çeyrekte iyi bir kâr rakamı görebiliriz (tabiki kurlar bu seviylerden tekrar bir zıplama yapmazsa).

Sayfa 47/356 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •