Bizden baska gelende yok pek beceremediler sanirim farketmez asa gelirse almaya devam
ASUS_Z010D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizden baska gelende yok pek beceremediler sanirim farketmez asa gelirse almaya devam
ASUS_Z010D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Oku ne kadar çok gerersen o kadar ileri gider spekte gerdikce geriyor hayırlısı
Bizim spek otobüs şöförü mübarek otobüs çok dolu diye yaz gününde klimayı kapatıp milleti inmek istediği durak öncesi bunaltıp indirmeye çalışıyor. Yok ama bende inat ettim son durağa kadar devam. . .
arkadaşlar korfeztatil.com.tr sitesini bi tıklayın,ben gördükten sonra kafam rahat,param aldıkça alır beklerim,kiler gyo'yu 1,74 den almış beklemiştim 2,90 dan çıktım,bu borsada para güvendiğin hisseyi alıp beklemekle kazanılıyor,krgyo tesisi bitirmiş,satışlara başlamış,gelecek olan bilançolara odaklanın,kiler gyo da halka arzdan sonra aylarca aşağı vurdu,ama şurda 4 ayda 2 ye katladı,krgyo dada bu ışık var,ama sabırlı olmak kaydıyla bugün alır 5 kademe yukarıdan verirsin ama 3 ay -6 ay sonra baktığında cok ah vah çekersin.Bunlar benim görüşlerim olup al veya sat tavsiyesi değildir.
Galip ağa (metro) girerse tahtaya o zaman tahtada ki kamyoncu oyunu görür galip ağa gyo sever bizim.tahtanın takasını alırsa şaşırmamak gerek ona da halka açık bir gyo lazım ya metro gyo olur adımız kişisel öngörü ve tahminlerim ytd
Yer İmleri