Sayfa 47/1002 İlkİlk ... 3745464748495797147547 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 369 - 376 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. Elestirilecek en onemli konu opsiyon kullanmama konusundaki ısrarları. 27 temmuzdan bu yana en saglam duranlardan biri TKF su an %11, ACC %16 opsiyon taşıyor görünüyor mesela.
     Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Bizim millette cidden çok görgüsüz.
    Adama yazmislar neden banka hissesi aliyorsunuz.
    Biri de demis para sizin degil konusuyorsunuz tabi.
    Bu kanalda cok fazla yazmamasi daha iyi olabilir.
    Saygilar.
    MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by blueblood Yazıyı Oku
    Ben biliyorum dostum,ne merak ediyorsan sor cevaplayayım.
    daha önceki sayfalarda konuşuldu...myfinans üstad cevapladı...elimizdeki sepetde kar ettiğimiz ayrıca zarar ettiğimiz fonlar da var...hepsini sattık....zarar ettiğimiz fonlardaki zarar 3 aylık muhtasarda bir kısmı İADE EDİLİYOR mu?....eski sayfalarda konu edildi bu...ben cevabını öğrendim...sadece merakım FON YÖNETİCİSİ birinin bunu bilip bilmediği idi....oda bilmiyormuş...

3.  Alıntı Originally Posted by zenci42 Yazıyı Oku
    GMA aslında çok iyi yönetilen bir fon kendi türü içinde..hisse senedi oranını duruma göre azaltıp ,çoğaltıyor...muhafazakar bir fon sayılır...riski çok dengeli alıyor...çok riske girmiyor...ben kendisini çok seviyorum...ama 2-3 ay önce vedalaştık kendisiyle...

bu arada mehmet gerz'e twitter üzerinden şu stopaj--iade meselesini sordum...bilmiyor...bilen varsa cevaplasın diye yazmış...
    Bilmezler o işi.
    GVK'nu, muhtasar beyanname falan fazla teferruatlı bir konu

4. BIST LİKİT BANKA ENDEKSİ HİSSE SENEDİ YOĞUN BYF

Ziraat Portföy BIST Likit Banka Endeksi Hisse Senedi Yoğun Borsa Yatırım Fonu, fon toplam değerinin en az %80'ini devamlı olarak sadece takip edilen endeks kapsamındaki varlıklara, yatırım yapmak suretiyle "BIST Likit Banka Getiri Endeksi'ni takip eder.

https://www.ziraatportfoy.com.tr/doc...it-BYF-YBF.pdf

SORU:bu yeni enstrumanın tefastaki TAU,ADP den ARTISI VAR,EKSİĞİ YOK....artısı işlem kolaylığı.....şak alıyorsunuz,şak satıyorsunuz..

dezavantajı belki oranları değiştiremiyorsun....bi de temettü verirse filan bundan mahrum kalıyorsun?

yanlış mı biliyorum....inceleyen oldu mu?

5.  Alıntı Originally Posted by zenci42 Yazıyı Oku
    BIST LİKİT BANKA ENDEKSİ HİSSE SENEDİ YOĞUN BYF

Ziraat Portföy BIST Likit Banka Endeksi Hisse Senedi Yoğun Borsa Yatırım Fonu, fon toplam değerinin en az %80'ini devamlı olarak sadece takip edilen endeks kapsamındaki varlıklara, yatırım yapmak suretiyle "BIST Likit Banka Getiri Endeksi'ni takip eder.

https://www.ziraatportfoy.com.tr/doc...it-BYF-YBF.pdf

SORU:bu yeni enstrumanın tefastaki TAU,ADP den ARTISI VAR,EKSİĞİ YOK....artısı işlem kolaylığı.....şak alıyorsunuz,şak satıyorsunuz..

yanlış mı biliyorum....inceleyen oldu mu?
    Eksisi alırken komisyon, satarken komisyon olması.

Artısı hızlı al sat imkanı

Birde bu BYF'leri alırken mutlaka limit fiyattan alın
    Piyasa derseniz çok yüksekten malı kitliyorlar sonra bekle dur.

6.  Alıntı Originally Posted by zenci42 Yazıyı Oku
    daha önceki sayfalarda konuşuldu...myfinans üstad cevapladı...elimizdeki sepetde kar ettiğimiz ayrıca zarar ettiğimiz fonlar da var...hepsini sattık....zarar ettiğimiz fonlardaki zarar 3 aylık muhtasarda bir kısmı İADE EDİLİYOR mu?....eski sayfalarda konu edildi bu...ben cevabını öğrendim...sadece merakım FON YÖNETİCİSİ birinin bunu bilip bilmediği idi....oda bilmiyormuş...
    Yaşadığım tecrübeyi anlatayım;Muhtasarla falan bir alakası yok anlatacağımın.Bir fonu sattınız ve örnek olarak -200 lira zarar ettiniz diyelim.Daha önceden kar edip %10 kesilen stopajınız var ise bu zarar ettiğiniz 200 iranın %10 u olan 20 lira size iade ediliyor.Olay budur.

7.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Eksisi alırken komisyon, satarken komisyon olması.

Artısı hızlı al sat imkanı

Birde bu BYF'leri alırken mutlaka limit fiyattan alın
    Piyasa derseniz çok yüksekten malı kitliyorlar sonra bekle dur.
    uzun zamandır ekran açmıyordum,yarın bir bakacam....işlem hacmi filan nasıl...fiyat oluşumu olmuyor mu? ziraatyatırım piyasa yapıcılık yapmıyor mu? enterasan...

aslında çok işlem yoğun olması gerekir mantıken...

8.  Alıntı Originally Posted by blueblood Yazıyı Oku
    Yaşadığım tecrübeyi anlatayım;Muhtasarla falan bir alakası yok anlatacağımın.Bir fonu sattınız ve örnek olarak -200 lira zarar ettiniz diyelim.Daha önceden kar edip %10 kesilen stopajınız var ise bu zarar ettiğiniz 200 iranın %10 u olan 20 lira size iade ediliyor.Olay budur.
    Aracı kurumunuzun vereceği 3 aylık muhtasar içine denk gelenlerde olur.
    İlelebet iade yok.

Sayfa 47/1002 İlkİlk ... 3745464748495797147547 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •