gzt
@gztcom
·
1d
Zengilan'ın kurtarıldığı haberini sunan spiker sevinçten ağladı
gzt
@gztcom
·
1d
Zengilan'ın kurtarıldığı haberini sunan spiker sevinçten ağladı
@erefefik
Sakalar İskitler(Gizlenen Eski Anadolu Halkı)
@Saka_larr
·
17s
Erkek dişi sorulmaz, muhabbetin dilinde,
Hakk'ın yarattığı her şey yerli yerinde,
Bizim nazarımızda, kadın erkek farkı yok,
Noksanlık, çirkinlik senin görüşlerinde...
Silahını kuşanıp, atına atlayıp cepheye Türk Ordusu'nun yanında savaşmaya giden Tokatlı Fadime Ana unutulur mu?![]()
@erefefik
Vaziyet
@vaziyetcomtr
·
7d
Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya: "Eğer istifa gelmezse İYİ Parti yöneticilerinden bazıları, Özdağ’ın yakın geçmişte, 'Eğer beni Grup Başkanı yaparsanız bu iddiaları dile getirmem' dediğini açıklamaya hazırlanıyor."
@erefefik
https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...yatkin-1775086
Risk aynı zamanda hem yaşla, özellikle 50 yaş üzerinde, hem de kadın olmakla birlikte de artıyor.
Dr. Steves "İlk verilerden erkeklerin hastalığı ağır geçirme ve hayatlarını kaybetme riskinin daha fazla olduğunu gördük, kadınlarda da uzatmalı Covid riski daha yüksek görünüyor" dedi.
Astım ve akciğer rahatsızlıkları dışında hiçbir sağlık sorunu ise uzatmalı Covid ile ilişkilendirilmedi.Her yedi kişiden biri en az dört hafta hasta
Her 20 kişiden biri en az sekiz hafta hasta
Her 45 kişiden biri en az 12 hafta hasta
@erefefik
YERLİ ÜRETİM
@UretimYerli
·
8s
Ford ile Volkswagen Kocaeli’de ortaklaşa ticari araç üretme kararı aldı 2500 kişilik istihdam sağlanacak,ihracat artacak aziz milletimize hayırlı olsun
@erefefik
24 TV
@yirmidorttv
·
5d
LİBYA’DA YENİ ANLAŞMA
Libya'daki krizin müzakere yoluyla çözülmesi yönünde önemli bir adım daha atıldı. Cenevre'de buluşan taraflar, kara ve hava güzergahlarının açılması konusunda anlaştı.
@erefefik
Yer İmleri