Arkadaşlar saat 17:55 seansına saat 17.10 civarı 37 lot 250 tlye alış yazdım.....Eşleşme 250 nin aşağısında idi....yazdım garanti olsun diye.....!!!
17:55 te bir baktım 251 lerden geçmiş....Şok oldum,benim mal 250 de kalmıştı.....Sonra kafam attı....''Ulan spek el mi yaman benen mi yaman..l...18:05 e tavana 37 lotun 2 katı 75 lot alış yazayım da gör .'' dedim.....!!!
18:01 de eşleşmeler açıldığında 256 küsurdan dan 15 lot eşleşecekti.....Ben 75 lotu 258.50 ye alış yazdım.....15 lot eşleşecekti......Benim üstüme 300 lot civarı daha yazdılar...........Ama o 15 lot ilk ben yazdığım için bana gelir derken gelmedi....Deli oldum....Demekki birisi benim 75 lottan daha büyük lotlu alış yazdığı için önceliği benden kapmış.....!!!!
Sonuç olarak 10 gündür ''Çok güzel bilanço gelecek.Bilançoyla 300-350 aralığına atar .Ama ben almam.2 gün elimi bağlıyor satınca.'' dediğim isbir de alış yazdım ama alamadım.....!!!!
Sizler adına çok sevindim arkadaşlar......!!!!
İnşallah yarın 300 tl kapatır.....!!!
ramazan kardeş dediğiniz gibiyse bunu tahtaya hakim olan yapmıştır.bireysel yatırımcının bukadar eşleşmeyi takip ederek yazdığını zannetmiyorum.çoğu yatırımcı ne eşleşmeyi nede bu tek fiyatta işlemlerin nasıl olduğunu bilmiyor bence.
Bu hareketin blanço işi olmadığını zannediyorum.
Zaten şu andaki temel durumu dahi alıma uygun bir hisseydi inşallah olumlu bir durum vardır
yd.tav.değ.
Nasip tatar kardesim.insaallah dedigin gibi olur.
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tatar sabahki çekilişe katılacakmısın ? İşbir çekilişi hanımmmmm....
Deli oldum resmen....En azından o 15 lot benimdi.....Hala sinirliyim isbir speğine...!!!
Yarın alış yazayım mı ,yazmayayım mı hala kararsızım.....!!!!
Bilanço tarihi için de nisan ayına uzattırmış şirket.....!!!
Yarın da bu isbir 270-280 arası açar......Ordan da girmek benim için cazip değil....!!!
Elinde olanlara hayırlı olsun tekrar.....Buluruz başka hisse Allahın izniyle arkadaşlarım.....!!!
Önce de dediğim gibi bu hisse SİP değil normal günboyu açık tahtalı hisse olsa fiyatı 1000-1200 tl idi....!!!
Yer İmleri