Sayfa 47/445 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon
Arama sonucu : 3558 madde; 369 - 376 arası.

Konu: Karınca.....kararınca....!!! analiz...!!! temel teknik beklenti ...!!!

1. xu100 günlük...

serdar topram gündüz soruyordun ya mumlarda bugün yeni bie kross hamile ayı oluşmuş tobo görünüm devam etmekle birlikte kısada bu bir realizasyon bahanesi olabilir 97900 altında kross hamile ayı çalışır ve sat verir 97500 destek altında 96000 var

emme velakin 99224 üstünde ise kross hamile ayı stop olur yani çöp olur endeks yükselişe devam eder...

[IMG][/IMG]
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

artık yavaş yavaş bilançolar satınalınmaya başlıyacak diye düşünüyorum....

3.  Alıntı Originally Posted by EMİRDAĞLI Yazıyı Oku
    xu100 günlük...

serdar topram gündüz soruyordun ya mumlarda bugün yeni bie kross hamile ayı oluşmuş tobo görünüm devam etmekle birlikte kısada bu bir realizasyon bahanesi olabilir 97900 altında kross hamile ayı çalışır ve sat verir 97500 destek altında 96000 var

emme velakin 99224 üstünde ise kross hamile ayı stop olur yani çöp olur endeks yükselişe devam eder...

[IMG][/IMG]
    hocam kross hamile ayı değilde, "doji akşam yıldızı"(evening star) formasyonu oluşabilir eğer yarınki kapanış eksi olur ise. akşam kapanışta endişeliydim bu formasyon oluşur mu diye ama amerikan piyasaları yüzde 2 primli kapattı. ben yarın yükselişimize devam edeceğimizi düşünüyorum.ytd

viop artı açtı %0.1008

5.  Alıntı Originally Posted by barbaros_ Yazıyı Oku
    viop artı açtı %0.1008
    Benim aracı kurumda pozitif açılış olcak diyor. Bugün krdmr d günü olacak gibi bir his var içimde. Herkese bol kazançlı gün olsun[emoji5]

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

dün kapanışta dolar kuru 5.7455 di şu an 5.6819

7.  Alıntı Originally Posted by metalurjist_88 Yazıyı Oku
    hocam kross hamile ayı değilde, "doji akşam yıldızı"(evening star) formasyonu oluşabilir eğer yarınki kapanış eksi olur ise. akşam kapanışta endişeliydim bu formasyon oluşur mu diye ama amerikan piyasaları yüzde 2 primli kapattı. ben yarın yükselişimize devam edeceğimizi düşünüyorum.ytd
    kross hamile doji ile kaşam yıldızı doji birbirine çok benzer ....

ancak velakin arada ince bir detay vardır...

doji akşam yıldızı bir önceki mumun tepesinde yani mumun gövdesinin dışında kalır....

kross hamile doji ise bir önceki mumun içinde kalır bu yüzden hamile kadına benzetilmiştir...

endekse gelince farketmişsindir bizim doji bir önceki mumun içinde kalmıştır işte bu yüzden doji akşam yıldız değil kross hamile doji dir fakat çokta önemli değil teyit seviyeleri biribirine yakındır

yani endeks 97900 altında kapanış yapmadıkça teyir edilmez 99224 üzerinde kaparsa formasyon stop olut yükseliş devam eder

ama diğer söylediğine katılırım yurt dışı iyi dolar sakin viop ta artı yükseliş devam edebilir...

zaten endeks 70-120 bin hareketinde buna benzer 2-3 sefer doji ayı yapıp yukarı devam etmişti ...

endeks 10800 üstü garan 7,80 üstü güçlü bir boğa piyasasıdır bende o yönde beklentim var
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

8. endeks direk formasyonun stop noktasından açtı gayet güzel

Sayfa 47/445 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •