Sayfa 47/1003 İlkİlk ... 3745464748495797147547 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 369 - 376 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Bir ülkede 25 yıl yaşayan kişiye hala sığınmacı gözü ile bakmak?
    İş oraya kadar giderse, 25 sene sonra afrikadaki çocukların başında uçan leş kargaları görüntülerini izlersiniz artık. Bu iklim krizinde, çok hızlı çölleşen ülkede 25 yıl sonra 120 milyonu bu ülke toprakları nasıl besleyecek çok merak ediyorum...
    Another day in paradise

2. Ülkemizde Zilyetlik hakkı kanunen 20 yıl olarak belirlenmiştir.

3. tilla Kıyat
    @atillakiyat
    ·
    2s
    Ümit Özdağ ve özellikle Sinan Oğan, bundan sonra vereceğiniz karar hiç önemli değil. İlkelerini ihaleye çıkarıp, en fazla verene satacağınız izlenimini artık silemezsiniz
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

4.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    tilla Kıyat
    @atillakiyat
    ·
    2s
    Ümit Özdağ ve özellikle Sinan Oğan, bundan sonra vereceğiniz karar hiç önemli değil. İlkelerini ihaleye çıkarıp, en fazla verene satacağınız izlenimini artık silemezsiniz
    ümit özdağ haysiyetli biri olsaydı, bahçeli kendisine küfür ettiğinde yok canım bana dememiştir demezdi..

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Saldırın saldırın, 2. Tura oy vermeyi düşünen milliyetçi seçmenide küstürün afferim çok iyi gidiyorsunuz, rte nin askerleri sizi.
    Atilla kıyat da boş tenekeymiş, nasıl kurmay olmuş nasıl amiral olmuş hayret.
    Another day in paradise

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Haysiyetten bahsedenler, 2 sene önce sövdükleri ne kdr akp li vars az kendi öz oylarıyla mv seçip meclise soktular, sizi gidi haysiyetless ler siziii.
    Another day in paradise

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Adem yavuz aslan(fetönün 1. Nolu medya ayağı)nın tivitlerini beğenen atilla kıyat mı bu
    https://twitter.com/Sinanyan9/status...73637776506880
    Another day in paradise

8. mehmet bahçeci koca kafaya basın önünde meşrebi bozuk dedi, cevap olarak yok bana değildir canım, ben onun metin yazarıyım cevabı verebildi. alakaya çay demle, bahçeci bu cevabı duyunca hızını alamadı edepsiz,densiz melanetin dölü deyince koca prof. sus pus oluverdi. bu adam daha kendi hakkını savunamıyor, gelecek te bir ittifaka faydası dokunacak..

Sayfa 47/1003 İlkİlk ... 3745464748495797147547 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •