Sayfa 47/1003 İlkİlk ... 3745464748495797147547 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 369 - 376 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IX

1.  Alıntı Originally Posted by El_Rey Yazıyı Oku
    peki bir soru daha: döviz girişli , tüm parayı abd tahvillerine yatıran fon var mı?
    2 yıllık olmuş yuzde 5 ..
    Konuyu tam bilmiyorum ama şuna bakabilirsiniz:

https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=402

Ama TL girişli olabilir.

2.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    teşekkürler.. peki kkm bacağındaki faiz oranı hesabı neye göre yapılıyor? ddkkm de ve tl kkm de başlangıç ve vade sonu merkez bankası kuruna bakılıyor. bunda neye bakılıyor acaba?
    vakıf sitesinde yazana göre;

Hesap açılış tarihinde TCMB’nin en son açıkladığı USD/EUR/GBP/ALT kuru/fiyatı dikkate alınır.
    Hesap vade bitiş tarihinde TCMB’nin saat 11.00’de yayınladığı kur/fiyat bilgisi dikkate alınır.

şu an garanti'deki ALT (bankanın alış) kuru 1579 tl, merkez bankası (saat 15:00) 1623 tl. arada %2,7 fark var. vade sonu kaydiden tl'ye/fizikiye dönmek düşünülüyorsa primli altın dkkm fena seçenek değilmiş.

3.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    vakıf sitesinde yazana göre;

Hesap açılış tarihinde TCMB’nin en son açıkladığı USD/EUR/GBP/ALT kuru/fiyatı dikkate alınır.
    Hesap vade bitiş tarihinde TCMB’nin saat 11.00’de yayınladığı kur/fiyat bilgisi dikkate alınır.

şu an garanti'deki ALT (bankanın alış) kuru 1579 tl, merkez bankası (saat 15:00) 1623 tl. arada %2,7 fark var. vade sonu kaydiden tl'ye/fizikiye dönmek düşünülüyorsa primli altın dkkm fena seçenek değilmiş.
    aynı saat içerisinde ddkkm aç/kapat yaparak da bu kurdan yararlanılabilir görünüyor bankaya satış yerine, bununla alakalı bir engel yok sanıyorum. bir ara bu kurları kullanarak tl'ye dönüş imkanı için sanki bir düzenleme getirilmişti diye hatırlıyorum ama aktif olarak nasıl kullanılıyor bilmiyorum.

4. Merhaba,

Vakıf, 3 aylık usd ddkkm için açıldığı günkü tl kurundan vade sonunda ödenmek üzere %9 net prim veriyor.

5.  Alıntı Originally Posted by 0x00 Yazıyı Oku
    aynı saat içerisinde ddkkm aç/kapat yaparak da bu kurdan yararlanılabilir görünüyor bankaya satış yerine, bununla alakalı bir engel yok sanıyorum. bir ara bu kurları kullanarak tl'ye dönüş imkanı için sanki bir düzenleme getirilmişti diye hatırlıyorum ama aktif olarak nasıl kullanılıyor bilmiyorum.
    süper fikir

ama hala öyleyse de banka işbirliği yapmaz... bankadan habersiz yapsan bayağı bi küfür yersin kesin zaten bi şekilde engellemişlerdir onu bence

6.  Alıntı Originally Posted by el_rey Yazıyı Oku
    peki bir soru daha: Döviz girişli , tüm parayı abd tahvillerine yatıran fon var mı?
    2 yıllık olmuş yuzde 5 ..
    tdg..............

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    tdg..............
    İçerik ABD tahvilleri ağırlıkta ise dusunulebilir

8.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    İçerik ABD tahvilleri ağırlıkta ise dusunulebilir
    İçeriğinin Yarısına yakını özel sektör borçlanma araçları. ABD tahvili değil.

Sayfa 47/1003 İlkİlk ... 3745464748495797147547 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •