Sayfa 47/187 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon
Arama sonucu : 1492 madde; 369 - 376 arası.

Konu: AKSA Aksa Akrilik Kimya Sanayii A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Dün 138.60 gördü ama 140 göremedi, haliyle 130-135 olarak işlemler devam edecek gibi, bölünmeye kadar 150 olursa bölününce 12.5 lira ile başlar, makul bir rakam.

Yine 125-130 bandına döndük, tahtacının devreleri yandı.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2. Değerli Tınaz bey kardeşim
    Bölünme sonrası tahmin olarak bahsettiğiniz değer , şu andaki hesaplanan adil değer mi ?
    Paylaşımlarınız için teşekkür ederim

3.  Alıntı Originally Posted by müzikal Yazıyı Oku
    29 Nisan tarihinde verdiğim fiyatın üzerine 3 kez çıkmayı başardı, zirvesiyle verdiğim fiyat arasında dar bir marj olduğu için ikinci postayı koymadım. Şimdi ikinci posta için fiyatımı belirledim. 144 üzerinde ikinci postayı satacağım. 3, 4 ve 5. postalar yeni hedef fiyatlar için yılın son çeyreğinde tahtaya düşecek.

Sattıklarımı yerine koydum mu, hayır. Satacaklarımı yerine koyacak mıyım, hayır.

Tahtacı kermit, bekle beni anacığım...
     Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Dün 138.60 gördü ama 140 göremedi, haliyle 130-135 olarak işlemler devam edecek gibi, bölünmeye kadar 150 olursa bölününce 12.5 lira ile başlar, makul bir rakam.
    Belki de test ediyorlardır. Bugün tahtada hacim olmadan bir düşüş var. Bekliyorum sabırla.

4.  Alıntı Originally Posted by hanımeli Yazıyı Oku
    Değerli Tınaz bey kardeşim
    Bölünme sonrası tahmin olarak bahsettiğiniz değer , şu andaki hesaplanan adil değer mi ?
    Paylaşımlarınız için teşekkür ederim
    Adil Değer, yatırımcılara bir hisse senedinin gerçek değerine ilişkin bir tahmin sunarak alım ve satım için en uygun zamanın belirlenmesine yardımcı olur. Yatırımda zamanlama her şeydir ve ne zaman alınıp satılacağını bilmek, portföyünüzün başarısında büyük fark yaratabilir.

Bahsettigim deger adil deger degil.

Bolunmeden sonraki tahminim.

5. Tınaz bey kardeşim açıklamalarınız için çok teşekkür ederim.Sağ olun

6. Hisse 3 seans basini kaldirdi birden bedelsiz onaylanmayabilir gibi bir fikir ortaya dustu,te bedelsiz ciktigindan beri ortada olmayan konu bu seanslari bekledi

7. Bizim ky sebepsiz birden bire oluşan düşüş ve yükselişlere senaryo yazmaya bayılır.Soru şu ki son bir haftada sistematik birkaç kurum alışı ile neden yükseldi? Sebep yok, peki neden düştü? Sebep yok. Ne oldu peki ? Cevap basit;Topladılar ve alıcı bulana kadar sürdüler,20 lira yukarda alıcı geldi(Gedik) ve o anda oluşan high ile basmaya başladılar.Toplanan mal dağıtıldı ve kısa soluklu operasyon nihayete erdi.Olan ve tüm çıplaklığıyla görünen şey bundan ibaret.Senaryolar türetmeye bayılıyorsunuz ama gerçek bu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Cahillik mutluluktur!

8.  Alıntı Originally Posted by Serkalgo Yazıyı Oku
    Bizim ky sebepsiz birden bire oluşan düşüş ve yükselişlere senaryo yazmaya bayılır.Soru şu ki son bir haftada sistematik birkaç kurum alışı ile neden yükseldi? Sebep yok, peki neden düştü? Sebep yok. Ne oldu peki ? Cevap basit;Topladılar ve alıcı bulana kadar sürdüler,20 lira yukarda alıcı geldi(Gedik) ve o anda oluşan high ile basmaya başladılar.Toplanan mal dağıtıldı ve kısa soluklu operasyon nihayete erdi.Olan ve tüm çıplaklığıyla görünen şey bundan ibaret.Senaryolar türetmeye bayılıyorsunuz ama gerçek bu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Hocam senaryo bedelsizin onaylanmama konusunun gundem olmasi,yoksa iner cikar bizim tesir alanimizda olmadigini biliyoruz

Sayfa 47/187 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •