Sayfa 47/95 İlkİlk ... 37454647484957 ... SonSon
Arama sonucu : 753 madde; 369 - 376 arası.

Konu: (kod rakamlar)==>izmir'in dağlarında çiçekler açar..

1. "Kendi paranın hırsızı ol" hiç duydunuz mu?
    Bıkmışbroker ; Mustafa abiden duymuştum. Aslında anlamı çok derin ve tam para piyasalarına göre cümle. Eeeee ne de olsa yılların tecrübesi konuşuyordu. Para piyasasında kazancın sonrası kara geçtiysen ; o karı al, O karı sermayede tutma.
    Mustafa abiye de saygılar diyelim.

2.  Alıntı Originally Posted by butcher Yazıyı Oku
    "Kendi paranın hırsızı ol" hiç duydunuz mu?
    Bıkmışbroker ; Mustafa abiden duymuştum. Aslında anlamı çok derin ve tam para piyasalarına göre cümle. Eeeee ne de olsa yılların tecrübesi konuşuyordu. Para piyasasında kazancın sonrası kara geçtiysen ; o karı al, O karı sermayede tutma.
    Mustafa abiye de saygılar diyelim.
    ''dalda duran kuş değil,kafesinize koyduğunuz kuş sizindir''.. ilkesinin ilk 4 maddesine göre, sv.Mustafa kardeşimin sözleri çok önemli bir gerçeği ifade etmektedir...

3.  Alıntı Originally Posted by STAH Yazıyı Oku

çok sıkıcı bir gün...böyle günlerin arkasından büyük hareketler gelir....
    yoksa barometre hızla düşmeye mi başlıyor...?

4.  Alıntı Originally Posted by Karşıyakalı Yazıyı Oku
    abi thy deki hareketi nasıl değerlendirirsin.. benim için çok hareketli bir gün
    kağıtlar hakkında herhangi bir şey yazmak manipülasyona girebileceği için kağıt hakkında genelden birşey yazmak istemiyorum...özelden bir grafik yollayacağım...bir bak istersen...

5. gecenin ilerleyen saatlerinde son durumlara bakarız...

şimdi; MAĞDUR EDEBİYATI yapmaktan başka bir şey bilmeyenlerin komikliklerini okuyup eğlenme zamandır...

6. Borsa uzun süredir dar bir aralığa sıkıştı, ne aşağı ne yukarı ufak bir marjda dalgalanıp duruyor. Tabiatına aykırı bu durum, borsa bu kadar uzun süre kararlı, sabit olmaz. Geçmişte de benzer durumlar var ama nadir. Eninde sonunda güçlü bir hareketle başka seviyelere gidilecek, buralarda geçirilen her gün kaçınılmaz sonu yaklaştırıyor.

7. MAV 20 Çatırdıyor mu?

8. Olumlu olmak zor; RSI dönüşte, NU varlığı...Ama her an herşey olabilir...
    84400 kırılmadığı sürece yükselen trend...
    Amaç paylaşmak...

Sayfa 47/95 İlkİlk ... 37454647484957 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •