Sayfa 47/151 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon
Arama sonucu : 1208 madde; 369 - 376 arası.

Konu: Sistem Analiz

1. ne önemi var
    tanıyan tanımayan

savcımısınız?

2.  Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    ne önemi var
    tanıyan tanımayan

savcımısınız?
    savcı mi olmak gerekiyor. eğer öyleyse buluruk.)

3. tuhaf bir durum
    tuhaf biri

adam kendince güzel emek harcadı.
    beğenmeyen okuyup takip etmez
    sen git savcı ara
    sana cevap yok artık
    düzeyde sıkıntı var sanırım..
    takip etmezsin olur biter..
    bence sana güle..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Bu forumda kimseden "üstadı azam muazzamlık" beklemiyorum ben şahsen.

Yine bu forumda, katkıda bulunanlar var, sadece okuyup yararlananlar ya da vakit geçirenler var.

Her forum gibi.

Gene hemen her forumda olduğu gibi, kişilerin böyle bir iddiası olmasa bile, kimi katkıda bulunan üyeyi "reis" "başkan" vs diyerek omuzlara almak var.

Bunlar olağan şeyler.

Ama bu kişinin yazdıklarından sadece "tutanları" alıp "tutturamadıklarını" es geçerek onu gereksizce ululaştırmanın kimseye bir hayrı olmadığını düşünüyorum.

Burada tahmin , analiz, yazı yazarak katkıda bulunanlar, zaman zaman doğruyu, olacağı söylerken çoğu zaman da yanılabileceklerdir.

Daima tutturan bir analizciyi hiçbirimiz görmemişizdir.

Kaldı ki o kişinin, bize durmadan "olacağı" söylemek gibi bir görevi de bulunmamamaktadır.

stonhand grafik ve analizleriyle bu bölümde önemli bir boşluğu doldurarak bizlere yararlanabileceğimiz bilgiler aktarmış ve dilerse bundan böyle de aktaracaktır.

Bu bilgilerden faydalanarak yapacağımız işlerden zaman zaman kar, zaman zaman da zarar edeceğiz.

Bu da açık.

Örneğin ben kendisinin dün burada VİOP analiz ve öngörüsünden de etkilenip faydalanarak, önemli oranda zarar ettim ve halen de ediyorum. 133.000 e kadar sabır tavsiyesi bize arkadaşı vasıtasıyla iletildi...

Şimdi ne demeliyim bu durumda stonhand hakkında...

Bence stohhand'i ne büyütmeliyim ne de yere vurmalıyım.

O samimi olarak gördüğünü bildiğini bizlerle paylaştı.

Onun bu paylaşımını kuvveden fiile döken benim. Onun hiç bir kabahatı falan yok.

Bunu sadece ve sadece stonhand'i gereksiz ve onun belki de istemi hilafına ululaştırma gayreti içinde olanlar görsün diye söyledim.

stonhand gelsin yazsın gene dileyen faydalansın görüş ve önerilerinden...Dileğim bu.

5.  Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    ne önemi var
    tanıyan tanımayan
    GERÇEKTE bize analizleriyle FAYDALI MI değil mi tartışılması gereken konu

Yapılan ceza bize yapılmış gibi hissedenlerdenim
    sebebi ise teknik konularda bilgiye aç insanlarız he yapılan yorumların hepsi % 100 tutacak diye bir garantisi yok bize lazım olan kısım ları cımbızlayalım BOŞ BOŞ konuşarak vakit harcamayalım ...

6.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Bu forumda kimseden "üstadı azam muazzamlık" beklemiyorum ben şahsen.

Yine bu forumda, katkıda bulunanlar var, sadece okuyup yararlananlar ya da vakit geçirenler var.

Her forum gibi.

Gene hemen her forumda olduğu gibi, kişilerin böyle bir iddiası olmasa bile, kimi katkıda bulunan üyeyi "reis" "başkan" vs diyerek omuzlara almak var.

Bunlar olağan şeyler.

Ama bu kişinin yazdıklarından sadece "tutanları" alıp "tutturamadıklarını" es geçerek onu gereksizce ululaştırmanın kimseye bir hayrı olmadığını düşünüyorum.

Burada tahmin , analiz, yazı yazanlarar katkıda bulunanlar, zaman zaman doğruyu, olacağı söylerken çoğu zaman da yanılabileceklerdir.

Daima tutturan bir analizciyi hiçbirimiz görmemişizdir.

Kaldı ki o kişinin, bize durmadan olacağı söylemek gibi bir görevi de bulunmamamaktadır.

stonhand grafik ve analizleriyle bu bölümde önemli bir boşluğu doldurarak bizlere yararlanabileceğimiz bilgiler aktarmış ve dilerse de aktaracaktır.

Bu bilgilerden faydalanarak yapacağımız işlerden zaman zaman kar, zaman zaman da zarar edeceğiz.

Bu da açık.

Örneğin ben kendisinin dün burada VİOP analiz ve öngörüsünden de etkilenip faydalanarak önemli oranda zarar ettim ve halen de ediyorum. 133.000 e kadar sabır tavsiyesi bize arkadaşı vasıtasıyla iletildi...

Şimdi ne demeliyim bu durumda stonhand hakkında...

Bence stohhand'i ne büyütmeliyim ne de yere vurmalıyım.

O samimi olarak gördüğünü bildiğini bizlerle paylaştı.

Onun bu paylaşımını kuvveden fiile döken benim. Onun hiç bir kabahatı falan yok.

Bunu sadece ve sadece stonhand'i gereksiz ve onun belki de istemi hilafına ululaştırma gayreti içinde olanlar görsün diye söyledim.

stonhand gelsin yazsın gene dileyen faydalansın görüş ve önerilerinden...Dileğim bu.
    imzamı atarım. Teşekkürler Sn. Bora Yaşar.

7.  Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    tuhaf bir durum
    tuhaf biri

adam kendince güzel emek harcadı.
    beğenmeyen okuyup takip etmez
    sen git savcı ara
    sana cevap yok artık
    düzeyde sıkıntı var sanırım..
    takip etmezsin olur biter..
    bence sana güle..
    orası sizi ilgilendirmez. düzeye hiç girmeyeyim. )

Vob24 topiğinde Şerefsiz gibi bir kelime kullandı ondan banlanmıştır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 47/151 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •