Sayfa 47/409 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon
Arama sonucu : 3272 madde; 369 - 376 arası.

Konu: DOCO - DO & CO Aktiengesellschaft

1. Türkiye'de bağlılık İlişkin DO & CO, Türkiye'de yatırım yapmaya devam etmek istediği belirtilmelidir. DO & CO, Türkiye'de uzun vadeli projelere koşulsuz bağlılık vardır. İstanbul'da yeni havalimanının bir karar ile ilgili henüz düşmüş değil, ama önümüzdeki haftalarda bekleniyor. Türk Havayolları ile cari sözleşme süresi geçerli havaalanında veya İstanbul'daki yeni havaalanı yeni ikram binasının tamamlanıncaya kadar faaliyetleri ifade eder.

DO & CO vermeyerek ve her yıl tekrarlanan olmayan münferit olayların neden olduğu durumlar, DO & CO bireysel pazarlarda satış veya gelir düşüşü kabul etmek ilk kez sahiptir. yönetim şu anda yeni koşullara uyum sağlamak sadece maliyetleri odaklanmıştır değil, aynı zamanda aynı zamanda stabil marjlar ile sürdürülebilir büyümenin aramaya.

farklı dağıtım yetenekleri farklı bölgelerde marka ve etkinliklerin geniş bir portföy mükemmel koşullar büyüme ve istikrarlı marjları elde devam bulunmaktadır. Ayrıca çeşitli pazarlarda muhtemel satın alma hedefleri değerlendirilecek devam edecektir.

DO & CO yönetimi son yıllarda başarılı yoluna devam edebilir emindir. sağlamak Yenilik, üstün ürün ve hizmet standartları ve çok iyi eğitimli ve motive personel mevcut büyüme potansiyelinin en iyi şekilde kullanımı için DO & CO'nun temelidir.

İrtibat:
    Mag. Daniela Schrenk
    Grup Hukuk Departmanı
    https://www.wienerborse.at/news/apa-.../?id=601509786

2. bakalım nerden döneceğiz biraz daha alttan alacak sanki görünüm bu şimdilik

Son 2 yıldır hissede istikrar yok kötü durumlarda %10-, lar kolayca görülebiliyor ama yükselişler zar zor %5+ yapabiliyor şimdiden 9 aylıgı görmeye gerek bile yok..........
    Göz olanı akıl olacagı görür..

Kim derki yıllık 1 milyar dolar ciro yapan şirket 80 milyon civarı 12 aylık açıklar, Yemek ve otelcilik sektörünün kar marjı yüksektir ama bu şirketde sıfıra yakın gibi........

5.  Alıntı Originally Posted by AUDİ+ Yazıyı Oku
    Kim derki yıllık 1 milyar dolar ciro yapan şirket 80 milyon civarı 12 aylık açıklar, Yemek ve otelcilik sektörünün kar marjı yüksektir ama bu şirketde sıfıra yakın gibi........
    Sirket fiyat istikrari yakalama adina hisse alimina gidecegini acikladi. Ister misiniz bir de bedelsiz versin

Alıntı Originally Posted by WobTrader Yazıyı Oku
    Sirket fiyat istikrari yakalama adina hisse alimina gidecegini acikladi. Ister misiniz bir de bedelsiz versin
    Sence neden başlamıyor alımlara? ben daha evvel fikrimi açıklamıştım burada.....Bedelsizi unut vermez versede etkili olmaz buradaki gibi...

7. İsterlerse 10 lira yapsınlar, satmıyorum..

Lenovo K53a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Tek iyi taraf avusturya grafiginde 60 euro,ya kadar bir boşluk bıraktı buda 250 dolaylarına işaret ediyor avusturya kesinlikle boşlugu doldurur bunu iyi biliyorum....

Sayfa 47/409 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •