Sayfa 47/238 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon
Arama sonucu : 1899 madde; 369 - 376 arası.

Konu: Teknik merkezi

1. Bugünkü iğnenin altına 1000 puan maksimum koyarsak

Orası risk alım noktasıdır diye düşünüyorum

Ben mesela buralardan risk aldım ve iğnenin 1000 puan altı stop um

120 lik ortalama riski olumsuz sonuçlandı adıma , sırada burası var yani 160 lik

160 günlük ortalama ile ( ki 2010 yükselişinde o bölge ortalamaları destek görevi görmüştür )

Yüzde 33 luk fibo geri alım seviyesi aynı yere denk geliyor

Altında

Genel olarak kabul gören trendin bitmesi icin yüzde 33 luk geri alimdan fazlası olmalıdır mantığından hareketle piyasa tam olarak negatife döner düşüncesindeyim

Bugün borsa olabilecek tüm teknik kritik yerleri ve seviyeleri test etti

Bundan sonrasını zaman gösterecek

aptallık aynı şeyleri yapıp hep farklı sonuçlar beklemektir ....A. Einstein
    Son düzenleme : viper; 09-10-2017 saat: 12:25.

2. Dünkü vize meselesi ABD nin TR yi sürüklediği bir kulvar

Bir müddet Rusya tarafına savurdu TR nin dış politikasını

Buna benzer bir restlesme ilerleyen günlerde Rusya dan da gelebilir

Bu iki ülke orta doğu da dingilterenin çizdiği tüm sınırları değiştiriyorlar ve bana göre milimi milimine ortak hareket ediyorlar

Kalkan toz duman bulutunun ardından hem Rusya hem de ABD ye karşı mesafeli ve adeta terazinin denge noktası seklinde bölgesel bir güç olmuş Türkiye ister istemez ortaya çıkacaktır

Kendileri bölgeyi sekillendirse dahi dingiltereye karşı kontrol altında tutmaları mümkün değil o yüzden ister istemez kendilerine karşı mesafeli bir TR devreye sokmak zorundalar.

Bir gecede dingilizlerin demiryolunu Suriye Türkiye sınırı yapmaları gibi cetvelle genarellerine sinir cizdirdikleri için bölge ulkelerinin bağımsızlığından söz etmek zaten mümkün değildi

Savaş eski sınırlari cizenlerle yeni sınırlar çizmeye çalışanlar arasında

Boşuna üretim özürlü mal değneği hamsolarin sonu geldi demiyorum

O degneklerin hepsini uretim adı altında montaj yaptirarak dingiltere dikti bu ülkeye

3.  Alıntı Originally Posted by viper Yazıyı Oku
    Dünkü vize meselesi ABD nin TR yi sürüklediği bir kulvar

Bir müddet Rusya tarafına savurdu TR nin dış politikasını

Buna benzer bir restlesme ilerleyen günlerde Rusya dan da gelebilir

Bu iki ülke orta doğu da dingilterenin çizdiği tüm sınırları değiştiriyorlar ve bana göre milimi milimine ortak hareket ediyorlar

Kalkan toz duman bulutunun ardından hem Rusya hem de ABD ye karşı mesafeli ve adeta terazinin denge noktası seklinde bölgesel bir güç olmuş Türkiye ister istemez ortaya çıkacaktır

Kendileri bölgeyi sekillendirse dahi dingiltereye karşı kontrol altında tutmaları mümkün değil o yüzden ister istemez kendilerine karşı mesafeli bir TR devreye sokmak zorundalar.

Bir gecede dingilizlerin demiryolunu Suriye Türkiye sınırı yapmaları gibi cetvelle genarellerine sinir cizdirdikleri için bölge ulkelerinin bağımsızlığından söz etmek zaten mümkün değildi

Savaş eski sınırlari cizenlerle yeni sınırlar çizmeye çalışanlar arasında

Boşuna üretim özürlü mal değneği hamsolarin sonu geldi demiyorum

O degneklerin hepsini uretim adı altında montaj yaptirarak dingiltere dikti bu ülkeye

Bu hamsolarin sonu geldi diyorsunuz, katiliyorum ama..
    Yerli otomobil için babayiğit ler aciklanacakti bu günlerde hala ses seda yok..Acaba baskimi var bu konuda.

HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Sadece tuzla da bile bu işi yapabilirler aslında

Ve bunu yapmak için babayigitten çok , çok ortaklı bir yapı kuracaklar sanırım

Taşıt vergisinin arttırılması biraz da buna dayanıyor bence zemin hazırlamak gibi

Yeni gelecek aracin elektirikli olacağı kesin ve vergide ciddi muafiyet olacaktır

Yine tuzla ve Kocaeli'de ki sanayi bölgesinde çalışan bazı arkadaşlardan duyduğum bu ay içinde piyasaya tanıtılacak şeklindeydi ama ayrıntısını bilemiyorum

5. MTV artışı, kapasite fazlası yapılan köprüleri ve havaalanını finanse etmek için maalesef. Hani geçsekte geçmesekte ödüyoruzya.

Kendi teknolojini yapabilmen için, önce liderinin bilime inanıyor olması gerekir.

6.  Alıntı Originally Posted by Arcadia Yazıyı Oku
    MTV artışı, kapasite fazlası yapılan köprüleri ve havaalanını finanse etmek için maalesef. Hani geçsekte geçmesekte ödüyoruzya.

Kendi teknolojini yapabilmen için, önce liderinin bilime inanıyor olması gerekir.
    Öncelikle okuduğunu anlamak için oku laf ebeliği yapmak için değil

Ben yukarıda MTV artışının sebebi BİRAZ DA BUNA DAYANİYOR SANİRİM diye yazdım

Tamamiyle buna dayanıyor diye yazmadım

İkinci olarak , o yapılan yatırımlar Türkiye'nin gelecek yılları için az bile ve geç kalınmış yatırımlar

Vergi olarak da , hasta olmadığım halde maasimdan sağlık kesintisi yapılıyor demek ne kadar 15 lik ergen tavrı ise otoyoldan gecmedigim halde vergisini veriyorum demek de o kadar ergen tavrıdır

Haaaaa dersenki halktan vergi alınıyor ama bu üretim özürlü taşeron mal değneği hamsolardan neden yeterince alınmıyor

Eğer o mal degneklerinden yeterince vergi alınsaydı halka düşen vergi yükü daha adil olurdu , o zaman başka

50 senedir resim sanat galerisi açıp sergilerde kokteyller de döt gezdiriyorlar üstüne de bir iki sosyal etkinlikle göz boyuyorlar buna da radikal bir tavır fiilen konmuyor

Ama sırayla yavaş yavaş ...

7. Dolarda yarın 3.69 altini bi görürüz büyük olasılıkla

Sonra yine alım gelme olasılığı olduğu gibi 3.66 ya kadar bir gevşeme yaşanabilir ama 3.66 altını ilk etapta kesinlikle beklemiyorum

Önümüzdeki iki üç hafta içerisinde ise 3.55-3.60 bandinin görülme olasılığı çok kuvvetli

Bu deger geçen cuma 3 .51 gibiydi ancak bugünkü hareket sonucu grafikte revize oldu

8.  Alıntı Originally Posted by viper Yazıyı Oku
    Öncelikle okuduğunu anlamak için oku laf ebeliği yapmak için değil

Ben yukarıda MTV artışının sebebi BİRAZ DA BUNA DAYANİYOR SANİRİM diye yazdım

Tamamiyle buna dayanıyor diye yazmadım

İkinci olarak , o yapılan yatırımlar Türkiye'nin gelecek yılları için az bile ve geç kalınmış yatırımlar

Vergi olarak da , hasta olmadığım halde maasimdan sağlık kesintisi yapılıyor demek ne kadar 15 lik ergen tavrı ise otoyoldan gecmedigim halde vergisini veriyorum demek de o kadar ergen tavrıdır

Haaaaa dersenki halktan vergi alınıyor ama bu üretim özürlü taşeron mal değneği hamsolardan neden yeterince alınmıyor

Eğer o mal degneklerinden yeterince vergi alınsaydı halka düşen vergi yükü daha adil olurdu , o zaman başka

50 senedir resim sanat galerisi açıp sergilerde kokteyller de döt gezdiriyorlar üstüne de bir iki sosyal etkinlikle göz boyuyorlar buna da radikal bir tavır fiilen konmuyor

Ama sırayla yavaş yavaş ...

Üstad sen başkasın [emoji106]

Moto G (4) cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 47/238 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •