Sayfa 470/928 İlkİlk ... 370420460468469470471472480520570 ... SonSon
Arama sonucu : 7420 madde; 3,753 - 3,760 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by onur4141 Yazıyı Oku
    Adama bak 3.00 kademesine 130 bin lot koymuş nerden aldın ordan satıyorsun.hiç inandırıcı değil.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Şuan ki fiyat inandırıcı değilse 50 puan geri gelirse bi daha yazzz hocam.ytd

2. Ewettt hayırlı uğurlu olsun 2 li fiyatlarımız emin adımlarla sıfırlamaya doğru istikrarlı şekilde gidiyoruz

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Beyler ekranı kapatın hatta böyle bir yatırımınız yokmuş gibi unutun. Zarar çok büyük akıldan çıkmıyor doğru ama yanlış zamanda yanlış hisseye yatırım yaparak cezasını çektik ve çekmeye devam ediyoruz ama her gün bu işkenceyi göz önünde tutarak kendi sağlığımıza zarar veriyoruz.
    Bu ******** yönetimin zerre umurunda değiliz ve olmayacağız durum bunu gösteriyor.
    Benim umudum bu hisse ile bitti amma velakin bu fiyatlara bu hisseyi satamam o riski alamam o yüzden DOLANDIRILDIM gözüyle bakıyorum olaya.

4. saçma sapan yönetim var....bir tane icraat yok ne için maaş alıyor bu adiler....bir çivi çaktım diyecek kadar hevesli yönetici bulmak zor mu....ibrahim yumaklı ne iş yapar bilen var mı....

5. şirketi dövize bağımlılıktan kurtaracak adım atmadılar...bu kadar aciz insanlar geleceği okuyamıyor sadece maaş al yat....döviz artarsa ne olacak hiç düşündüler mi merak ediyorum....500 milyon dolar fosfat yatırımı yapılacaktı 1,5 milyardı şimdi oldu 3 milyar...ara ki bulursun 3 milyar sermayeyi....

6.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    şirketi dövize bağımlılıktan kurtaracak adım atmadılar...bu kadar aciz insanlar geleceği okuyamıyor sadece maaş al yat....döviz artarsa ne olacak hiç düşündüler mi merak ediyorum....500 milyon dolar fosfat yatırımı yapılacaktı 1,5 milyardı şimdi oldu 3 milyar...ara ki bulursun 3 milyar sermayeyi....
    Adamlarda vizyon yokki ortak huzur payını almakla meşguller yattıkları yerden para kazanmak daha tatlı geldi hükümette bir tarafını yırtsın dövizle mücadele edecem diye

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by ekrem55 Yazıyı Oku
    Adamlarda vizyon yokki ortak huzur payını almakla meşguller yattıkları yerden para kazanmak daha tatlı geldi hükümette bir tarafını yırtsın dövizle mücadele edecem diye

Dövizle mücadelenin en iyi yolu ithal ettiğin ürünlere yatırım yapmak cari açığı azaltmak gel görki bu beleşci yöneticiler fosfat yatırımını ky soymak için kullandı

8. SEKTÖRDE GÜÇLÜ RAKİPLERİ VAR özellikle oyak iştiraki 1 rakibi ön plana çıkıyor dikkat edin ne iş oluyorsa onun lehine oluyor x gürbrenin büyümesi demek onun küçülmesi demek gubrf bir şansızlığı da oyak iştiraki bir rakibinin olması gerçi bu işin doğasında var biri yükselirken diğeri düşer terazi gibi patron anlamında sahipsiz olması kooparatif olması 2. şansızlığı

yani demem o ki yönetim anlamında bu kadar basiretsizliğin bilinçsizlikten ve beceriksizlikten kaynaklanması mümkün değil vardır altında bir neden

bende gübre yok ama durumun ilginçliği ilgimi çekiyor gubre yatırımcısı eğer ihtiyaç olmayan bir paraysa ekranı kapatıp unutmalı grafiği açtığımda edindiğim izlenim yolun yarısı geçildi yönünde

söylenecek çok söz var bilonçloları bile çok ilginç yani resmi ve ciddi bir denetime tabi tutulsa kim bilir neler çıkar
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 470/928 İlkİlk ... 370420460468469470471472480520570 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •