Sayfa 470/1000 İlkİlk ... 370420460468469470471472480520570970 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 3,753 - 3,760 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    pazartesi herşey normalleşmeye başlayacak doalr yükselecek borsa yükselecek swaplar cds ler düşecek

tabi bence
    Ankara'yı Mansur Yavaş alır..Hatay,Adana,Antalya alınma ihtimali yüksek..Bursa'dan sürpriz gelebilir..Bunlar İktidarı zayıflatır..Hele İstanbul kaybedilsin yazın erken seçim olur..bence normalleşme olmaz hepsi aldatmacadır göz boyamadır..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

istanbul ve bursa cumhur ittifakında kalır
    adana ve antalya ortada hatay millette
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,099
    Borsa çökerken döviz altın neden yerinde saydı,sanırım oraların baskılandığını gören dış yatırımcı borsaya yöneldi...3 Dünya kuruluşuna sen ayar çekmeye kalkarsan,onlarda sen kimin parası ile çöplüğünde horozlanıyorsun diye intikam almış olabilir,zaten borsa yabancının elinde,piyasadan geçici çekildiği an gümlersin,tam çekilmezler çünkü Türkiyedeki kumar mekanizması başka ülkelerde yok.

Bahçeli: "Trump'ın Golan Tepeleri'ni İsrail'e peşkeş çeken karanlık imzası hükümsüzdür, hukuksuzdur, hiçbir sonuç doğurmayacaktır."

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,099
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    pazartesi herşey normalleşmeye başlayacak doalr yükselecek borsa yükselecek swaplar cds ler düşecek

tabi bence
    İMF ilemi ???,o devreye girerse belki,ama oda geçici çözüm,çünkü dış borcun çok üretimin yok,piyasayı çevirmeye gücün yok,bana kalırsa bu iktidarlan çok zor.

TBB:TÜRKİYE'DEKİ BANKALARIN YURTDIŞINDAKİ BANKALARA LİKİDİTE VERMEDİĞİ İDDİASI DOĞRU DEĞİL

eee nedir o zaman bu swapın hali
    bir halt olacağı yok.

Bahçeliye sorsak genel merkez dolarda short mu long mu?..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Sayfa 470/1000 İlkİlk ... 370420460468469470471472480520570970 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •