Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
istanbul ve bursa cumhur ittifakında kalır
adana ve antalya ortada hatay millette
bir halt olacağı yok.
Borsa çökerken döviz altın neden yerinde saydı,sanırım oraların baskılandığını gören dış yatırımcı borsaya yöneldi...3 Dünya kuruluşuna sen ayar çekmeye kalkarsan,onlarda sen kimin parası ile çöplüğünde horozlanıyorsun diye intikam almış olabilir,zaten borsa yabancının elinde,piyasadan geçici çekildiği an gümlersin,tam çekilmezler çünkü Türkiyedeki kumar mekanizması başka ülkelerde yok.
Bahçeli: "Trump'ın Golan Tepeleri'ni İsrail'e peşkeş çeken karanlık imzası hükümsüzdür, hukuksuzdur, hiçbir sonuç doğurmayacaktır."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
TBB:TÜRKİYE'DEKİ BANKALARIN YURTDIŞINDAKİ BANKALARA LİKİDİTE VERMEDİĞİ İDDİASI DOĞRU DEĞİL
eee nedir o zaman bu swapın hali
bir halt olacağı yok.
Bahçeliye sorsak genel merkez dolarda short mu long mu?..![]()
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Yer İmleri