Sayfa 470/900 İlkİlk ... 370420460468469470471472480520570 ... SonSon
Arama sonucu : 7200 madde; 3,753 - 3,760 arası.

Konu: YGYO-Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Burada yapılan sadece ve sadece umutların ve beklentilerin bittiği algısını oluşturmak ky yi devre dışı yaparak hisseyi tek tokmak alıp götürmek.Bunu kısmen başardılar.Hissenin önü açıldı gibi....Hareketli haftalar bizleri bekliyor....Ytd dir.....

2.  Alıntı Originally Posted by eroank Yazıyı Oku
    Patron tahtanın anasınu skti 60 milyon lot sattu halka arz yaptı resmen.. Gidecek olan kagıt ı nie satsun ki bu fiyatlardan 0;50 kurustan bile verdi hayırlısı olsun hakkımızda
    o kadar lotu ky alamaz.maksat panik ve korku ile.ky nin malını ucuza kapatmak.adamlar 5/6 farkli kurumdan islem yapıp kafa karistiriyorlar.60 üstü kaldığı sürece sıkıntı yapmıyorum.58 de stop.altta 50 ye kadar risk var.yukarıda 89 direncini zorlaması iyi olur biraz moral olur.abirazralik ayinda kendini belli eder. biraz zaman.kaybedecez ama insallah iyi olur.

3.  Alıntı Originally Posted by nurikinay Yazıyı Oku
    o kadar lotu ky alamaz.maksat panik ve korku ile.ky nin malını ucuza kapatmak.adamlar 5/6 farkli kurumdan islem yapıp kafa karistiriyorlar.60 üstü kaldığı sürece sıkıntı yapmıyorum.58 de stop.altta 50 ye kadar risk var.yukarıda 89 direncini zorlaması iyi olur biraz moral olur.abirazralik ayinda kendini belli eder. biraz zaman.kaybedecez ama insallah iyi olur.
    İnş öledir zamandan yana sıkıntımız yok hazirana kdr bekleriz cıkarsa cıkar bu seviyelerden vermem yani

4. Negatif dönemleri bitti artık.Sular duruldu.Bundan sonra yönünün artık yukarıya çevirerek doğal olarak düzeltme evresine girmesi.Bunu sakın unutmayın borsada her hissenin bir düzeltmesi olur olmuştur da.Yılbaşına kadar iyileşmesini bekliyorum.Ytd dir.

5.  Alıntı Originally Posted by eroank Yazıyı Oku
    Patron tahtanın anasınu skti 60 milyon lot sattu halka arz yaptı resmen.. Gidecek olan kagıt ı nie satsun ki bu fiyatlardan 0;50 kurustan bile verdi hayırlısı olsun hakkımızda
    şahsen o 50 krş olayına hiç inanmadım. çaycı yüzde 20 marj için bu işe girmez. ya devam edecek şu an soğutuyor ya da yeşil sağ cep sol cep yapıp komisyon verdi çaycıya. takasta malı dağıtmış görünüyor ama görmemizi istediği şeyi görüyoruz. yarın bu çakalların geri alım haberi yollamayacaklarını kim garanti edebilir. aynı sasa misali. krediyle borçla dönüyor ama geri alım açıkladı.

6. Sakın ha kimse buralara kazık çaktı nasılsa sabitlendi diye kimse hissesini satıp başka bir hissede biraz trade yapıp tekrar dönerim diye düşünmesin.Treni anlık bir şekilde kaçırabilirsiniz !!!!Ytd dir.

7.  Alıntı Originally Posted by Efekan Yazıyı Oku
    Sakın ha kimse buralara kazık çaktı nasılsa sabitlendi diye kimse hissesini satıp başka bir hissede biraz trade yapıp tekrar dönerim diye düşünmesin.Treni anlık bir şekilde kaçırabilirsiniz !!!!Ytd dir.
    Ne kadar atmaya devam devam ediyor sunuz, hiç takasını bakmıyor mu sunuz senet ne kadar dağılmış toplamak bir iki yıl anca sürer hele bu kadar küçük yatırımcı varken

F3111 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by tuta Yazıyı Oku
    Ne kadar atmaya devam devam ediyor sunuz, hiç takasını bakmıyor mu sunuz senet ne kadar dağılmış toplamak bir iki yıl anca sürer hele bu kadar küçük yatırımcı varken

F3111 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    şuanda 90 a sert hareket yapmaya başlasın inanki malın %50 sini toplar en fazla bir ayda sattığından fazlasını toplar ....şahsi görüşüm adamların yapmak istediği o. bıktıracaklar 75 den 80 den 90 dan toplayacaklar....bu benim görüşüm kimseyi bağlamasın çözemem...

Sayfa 470/900 İlkİlk ... 370420460468469470471472480520570 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •