Sayfa 470/979 İlkİlk ... 370420460468469470471472480520570970 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 3,753 - 3,760 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Bilal oğlan da ekonomiye el atmış, borçlanarak büyüyecez filan...komple sıfırlanacağız amk

Uzun vadeli kredi kalmamış memlekette nasıl konut kredilerini düşürüp de satış yapacaklarmış..
    Konut kredilerini düşürseler de yerli sabit ücretliler alamaz. Son 3 aydır Çanakkale ve edremit / Burhaniye bölgelerinde fiyat takibi yapmaktayım. Bu sabah favorilerime eklediğim 70 ilandan 20 tanesinde 5-20 bin tl. indirim olduğu bildirimi düştü. geçen hafta edremit piyasasını gezdim. Konut sayısı sabit ve 1 daire en az 8 emlakçının elinde. Bunlar kıyasıya kavga içindeler. 450 binlik 2+1 daire için çoğu akraba 5 emlakçı resmen kavga ettiler. Kaporayı kim alacak, sözleşmeyi kim yapacak , para nasıl paylaşılacak... ortamda kim yoksa arkasından saydırmalar felan. Bu 450 binlik daire için en son 405 olursa alırım dedim ve Ankaraya dönüyorum diye ayrıldım. Sırayla arıyorlar şimdi - tamam abi gel sözleşme yapalım. diyorlar.

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Konut kredilerini düşürseler de yerli sabit ücretliler alamaz. Son 3 aydır Çanakkale ve edremit / Burhaniye bölgelerinde fiyat takibi yapmaktayım. Bu sabah favorilerime eklediğim 70 ilandan 20 tanesinde 5-20 bin tl. indirim olduğu bildirimi düştü. geçen hafta edremit piyasasını gezdim. Konut sayısı sabit ve 1 daire en az 8 emlakçının elinde. Bunlar kıyasıya kavga içindeler. 450 binlik 2+1 daire için çoğu akraba 5 emlakçı resmen kavga ettiler. Kaporayı kim alacak, sözleşmeyi kim yapacak , para nasıl paylaşılacak... ortamda kim yoksa arkasından saydırmalar felan. Bu 450 binlik daire için en son 405 olursa alırım dedim ve Ankaraya dönüyorum diye ayrıldım. Sırayla arıyorlar şimdi - tamam abi gel sözleşme yapalım. diyorlar.
    Geçen biri dedi TV de, son 4 yılda 4 milyon konut peşin para satılmış....

Konut işinde bir iş var...öğreniriz yakında..

3. 9,31 10,31 arası kadere boyun eğdim 69 kırılamıyor tabi

4. Çok şükür kalemizi geri aldık. 96969 geçilmez. Sey

Güzel bir 10 günlük tatil yapdım.!!
    Stresten uzak.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

6.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Stresten uzak.!!!
    Öncü gösterge gelmiş beyler. haftaya şenlik başlayacak demektir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,883
     Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Stresten uzak.!!!
    Sana neden ceza veriyorlar anlamış değilim,tamam yangına körüklen gidiyorsun,ama bunu dolaylı yoldan hepimiz yapıyoruz,sana ceza kesene kadar niceleri var kesmek için

8.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Çok şükür kalemizi geri aldık. 96969 geçilmez. Sey
    damadın 6.9 fantezisi akıllardayken
    9,69 da gene 6 lı 9 lu fanteziye mağruz kalmak ne bileyim...
    koridolarda hayaleti dolanıyor gibi..

Sayfa 470/979 İlkİlk ... 370420460468469470471472480520570970 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •