secbul hocam ne olacak bizim xrp nin hali...nusret de ne zaman gideceyiz..
![]()
secbul hocam ne olacak bizim xrp nin hali...nusret de ne zaman gideceyiz..
![]()
Görünüşe göre A ? dediğimiz yer düşüş trendinde bir 4 prime veya double prime lı bir yer çıktı. Dün bu konuda bahsetmiştim.
Umarım son bacağı uzatıp yeni dip yapmaz da kısa kalıp trade şansı verir.
Bunun için ETH satışı iptal edip ekstra 85,35 ya alış yazdım.
Sm Erasure grafikleri benim 5.5.5 dibi için mükemmel projeksiyon.
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Bizimkiler yerli ve milli YTL Token diye birşey çıkarmışlar. Aman diyeyim, konuyu uzaktan yakından takip edenler için yazayım dedim, hiç bulaşmayın. Blockhain teknoloji tanıtımından öteye geçmeyen whitepaper ve evlere şenlik yol haritası... her zamanki gibi... Kesinlikle uzak durulması lazım...
http://faucethub.io/r/57385100
yukardaki adresten android telefon veya pc ile btc,eth,ltc ve daha pekçok altcoin madenciliğini ekstra hiçbirşeye ihtiyaç duymadan kolayca yapmak mümkün.dileyenler deneyebilir.chrome türkçe yama ile türkçe menüden işlem yapabilirsiniz.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
reflink vermeyeydin iyiydi![]()
BTC hangi teknik ile bakarsanız bakın ( elliot , month grap etc...) buz gibi 750 usd var uzun vadede sonrasında tadımlık alınıp köşe atıp denenebilir
Yer İmleri