Sayfa 470/998 İlkİlk ... 370420460468469470471472480520570970 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 3,753 - 3,760 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Yani ben anlıyamadım reha beyle aynı şeyi savunduk ,hangimizi kastettin.
    iyi okuyacaksın o zaman, yazının devamını okursan hangi kuvvet olursa olsun diyorum
    reha kaya herhangi bir kuvvet veya menderes olayını dile getirdi mi, cümleyi sonuna kadar bir daha oku..

2.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Şaban maban bunları boşverelim de bak ibrahim çiftçi davasında karar idamdı sonunda beraat çıktı,adam itiraf etti tanıklar falan var ama birileri onu beraat ettirdi.Hani kanun hani hukuk.
    sen adaletten bahsediyorsun ben hukuk normunun uyguladığı bir kuraldan bahsediyorum
    afrika ülkesi değilsen hele ki amerika'dan icazetle ihtilal yaptıysan, asker istediğini yapar onu bunu asar hikaye bunlar..

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    iyi okuyacaksın o zaman, yazının devamını okursan hangi kuvvet olursa olsun diyorum
    reha kaya herhangi bir kuvvet veya menderes olayını dile getirdi mi, cümleyi sonuna kadar bir daha oku..
    Yahu şaban maban boşver bunları.Bak kuvvet falan diyorsun hukuğa karşı bir şey yapamaz diyorsun kanunda ne varsa o diyorsun.E o zaman ibrahim çiftçi doğan öz ü öldürdü.Görgü tanıkları var itiraf etti yargılandı idam aldı.Ama o bahsettiğim KUVVET idam edilmesin dedi ve idam edilmedi.Şimdi böyle hukuk üstü bir KUVVET memleketimizde varmı yok mu onu yaz da konu somutlaşsın.

sen adaletten bahsediyorsun ben hukuk normunun uyguladığı bir kuraldan bahsediyorum
    afrika ülkesi değilsen hele ki amerika'dan icazetle ihtilal yaptıysan, asker istediğini yapar onu bunu asar hikaye bunlar..
    E ben de onu dedim.Hukuk işi palavra gerektiğinde eğip bükerler dedim.Sen bunun nesine itiraz ettin ki.

Memlekette hukuk normu falan yok ,eskiden de yoktu şimdi de yok.Şahsi kanaatim bu.Hadi hepten yok demiyeyim de çok çok zayıf diyeyim.

Bu arada şaban diye yazmanı ayıpladım,forum etiğine göre hoş olmadı.Reha beye de demiş olsan bana da demiş olsan tartışma adabına göre gereksiz bir söylem oldu yakışmadı.Özür bekliyorum diyeceğim de eski tartışmalarımızdan biliyorum gereksiz bir beklenti olacak neyse )))))))))))

valla iyi okursan devamındaki iddialarda bulunan kim ise Şaban o oluyor..
    Zaten "ŞABAN" kısmı silinmiş, ne "ŞABANLIK" onu anlayalım?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Neyse bu topiğin müdavimleri hepsi tecrübeli vatandaşlardır.Eminim neyin nasıl işlediğini gayet iyi biliyorlardır.Bizde hukuk işi örümcek ağı gibi sineksen yakalanırsın örümcek gelir seni yer kuşsan deler geçersin örümcek var mı yok mu anlamazsın bilmezsin bile .Maalesef durum bu.

Sayfa 470/998 İlkİlk ... 370420460468469470471472480520570970 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •