Sayfa 471/948 İlkİlk ... 371421461469470471472473481521571 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 3,761 - 3,768 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by trend1966 Yazıyı Oku
    Aranıza yeni katıldım.Bereketli kazançlar olsun....
    Aklın yolu,,,, hoşgeldiniz hayırlı uğurlu berketli olsun , hem voleleri vurup geldiniz heralde ,imzanızı çoook beğeniyordum

2. Bugünkü takastan görüldüğü üzere Delta malların 300 bin lotunu tekrar toplam farka paslamış. Yani oyun dışına almış. Dediğimiz bir kez daha teyit etti. MEÇ amcanın ilk 550 bin lotu 2.74 ilk hareketi öncesi oyuna girdi ve şimdi mallar tekrar koruma altına alındı. 150 bin daha çıkabilir. Yani bugünkü eksik 300 bin oraya girmiş haberiniz ola dostlar. Bu tahtada takas oyunları bitmiyor. Adam gibi al götür kıvırtmadan amma illa milleti inletecek. Ytd

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by knox Yazıyı Oku
    Dediğim gibi ben yazıldığı gün gördüm.Sadece nerde diye soruldu?
    Orada hateketler durağan.Bende dahil yatırımcılar sıkılmış durumda.Motivasyon kaynakları netten bulunmuş haberler ve geçen sene 3- 4 lerde blanço öncesi yapmış olduğu hareketlere benzerlik.Yönetimde biraz ketum olduğundan blanço tahminide zor ılduğundan insanlar elimizde tutarak yanlış mı yapıyoruz diye soruyorlar kendilerine.Tecrübeli yatırımcıların yorumlarıda bu zamanalarda insanların meraklını uyandırdığından bir arkadaşın aklına geldiniz sanırım.
    Topiği meşgul ettiğim için özür.
    yok dostum meşgul etmedin...hatırlattığın için ayrıca teşekürler...krontte son çeyrek kader anıdır...eğer şirket yöneticilerinin dediği gibi işler yoğunlaşmış ise iyi bir bilanço göndermeleri lazım...ama daha önce söyledikleri yalan ise o vakit yandı keten helva...o durumda da ilk etapta 15,00 daha sonra da 13,50 gündeme gelir...ama iyi bilanço ile de ilk etapta 20,00 direnci gündeme gelir geçilirse de daha yukarılara çıkar...14,50 civarlarında aldığım vakit benim ilk hedefim 20,00 idi...oradan satmak istiyordum..benden sonra 19,00 lara kadar çıktı...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. Arkadaşlar en basit baktım hisse 5 yıldır hep yukarı... girecek bir hisse bakıyorum burası güzel gibi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    yok dostum meşgul etmedin...hatırlattığın için ayrıca teşekürler...krontte son çeyrek kader anıdır...eğer şirket yöneticilerinin dediği gibi işler yoğunlaşmış ise iyi bir bilanço göndermeleri lazım...ama daha önce söyledikleri yalan ise o vakit yandı keten helva...o durumda da ilk etapta 15,00 daha sonra da 13,50 gündeme gelir...ama iyi bilanço ile de ilk etapta 20,00 direnci gündeme gelir geçilirse de daha yukarılara çıkar...14,50 civarlarında aldığım vakit benim ilk hedefim 20,00 idi...oradan satmak istiyordum..benden sonra 19,00 lara kadar çıktı...
    O dediğiniz rakkamlar bir tavandan daha yakın.Kront bu.Neyse, arkadaşları kızdırıcaz.Tekrar özür diliyorum.

Birde, Silverline candır her türlü.Benim için evin yeni evladı.

YTD

6.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    SİLVER-CAN SORU/CEVAP KÖŞESİ

SORU:
    -Abi, bir strateji daha patlat sanız diyorum, size zahmet.
    CEVAP:
    -Koçum, kaç defa açıklayacağız, bu kaçıncı oldu, sen de arada sırada, tekrar, tekrar söylememi istiyorsun,
    SORU:
    -Bir daha söyleseniz sanki kurbağalar kısır kalır be abi.
    CEVAP:
    -Pekala, bu son, ona göre. Yıl sonu kar rakamı; 11 Milyon TL ve üzeri gelirse; dona kadar mala girilir. Şayet kar rakamı; 14 Milyon TL ve üzeri gelirse; (inşallah) hissemiz çok kısa sürede 5 lirayı görebilir.
    bu hissede ya tamam ya devam bu gelecek bilançoya baglı.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

7. yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir..

8. hisse 3,14 zirvesini geçerse ikiye katlar teknik olarak dolar grafiği de bunu teyit ediyor. eger ikiye katlarsa dolar bazında ise çanak tamamlanıyor. yani ikiye katladı diye öyle fazla çıkmış sayılmaz. çünkü dolar bazında zirvesine ya da diğer bir deyişle, halka arz fiyatına gelmiş oluyor

Sayfa 471/948 İlkİlk ... 371421461469470471472473481521571 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •