Originally Posted by
knox
Dediğim gibi ben yazıldığı gün gördüm.Sadece nerde diye soruldu?
Orada hateketler durağan.Bende dahil yatırımcılar sıkılmış durumda.Motivasyon kaynakları netten bulunmuş haberler ve geçen sene 3- 4 lerde blanço öncesi yapmış olduğu hareketlere benzerlik.Yönetimde biraz ketum olduğundan blanço tahminide zor ılduğundan insanlar elimizde tutarak yanlış mı yapıyoruz diye soruyorlar kendilerine.Tecrübeli yatırımcıların yorumlarıda bu zamanalarda insanların meraklını uyandırdığından bir arkadaşın aklına geldiniz sanırım.
Topiği meşgul ettiğim için özür.
yok dostum meşgul etmedin...hatırlattığın için ayrıca teşekürler...krontte son çeyrek kader anıdır...eğer şirket yöneticilerinin dediği gibi işler yoğunlaşmış ise iyi bir bilanço göndermeleri lazım...ama daha önce söyledikleri yalan ise o vakit yandı keten helva...o durumda da ilk etapta 15,00 daha sonra da 13,50 gündeme gelir...ama iyi bilanço ile de ilk etapta 20,00 direnci gündeme gelir geçilirse de daha yukarılara çıkar...14,50 civarlarında aldığım vakit benim ilk hedefim 20,00 idi...oradan satmak istiyordum..benden sonra 19,00 lara kadar çıktı...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri